Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sa sinom u parku

Severina najviše voli biti samo mama!

severina
Foto: Facebook
1/7
30.09.2014.
u 16:44

Severina najradije provodi vrijeme sa svojim sinom Aleksandrom, stoga ne čudi što mu se nakon brojnih nastupa i putovanja odlučila posvetiti...

Severina najradije vrijeme provodi sa svojim sinom Aleksandrom, stoga ne čudi što mu se nakon brojnih nastupa i putovanja odlučila posvetiti.

Na Facebooku je 42-godišnja glazbenica objavila fotografiju na kojoj je očito koliko se lijepo zabavlja sa svojim dvogodišnjim dječakom.

– Najljepše je biti samo mama, napisala je pokraj fotografije na kojoj je sa sinom u parku. Ljuljali su se i spuštali niz tobogan. Ponosna Severina nije skidala osmijeh s lica. Fotografija je izazvala  pravo oduševljenje na Facebooku.

 

>>Severina zarazila Rotterdam 'Uno momento' groznicom

>>Prekrasna i bujna Severina selfiejem pozdravila obožavatelje

Ključne riječi

Komentara 6

JO
joshua
18:47 30.09.2014.

Zato stalno objavljuje svoje polugole i gole selfije, jer želi biti samo mama. Zato VL svakog dana izvještava o njezinoj guzi i stanju bikini zone, stupnju uspaljenosti nacije njezinom "bujnošću", jer želi biti samo mama... Ne znam može li VL više i gluplje o našim starleticama, ali nekako slutim da može.

BR
brodludjaka
23:13 30.09.2014.

Najbolje za nju i za nas je da bude samo mama. Jer sve ono što ona ispjeva i propusti kroz svoja usta u pjesmama beskrajni je jad i očaj hrvatske glazbe.

ME
melinda
17:36 30.09.2014.

bravo seve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije