Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skriva trudnički trbuh?

Severina ima novu pjesmu, ali svi pričaju o njenoj navodnoj trudnoći

Severina
Foto: Jelena Balić
1/4
27.03.2017.
u 13:48

Prema informacijama koje ima časopis Hello pjevačica je u trećem mjesecu trudnoće i prinova prema njihovim informacijama stiže u rujnu

Severina je u podne na svom Facebook profilu objavila spot za novu pjesmu "Otrove" koju je za nju napisao kantautor Jala Brat.

No, ovaj put smisao stihova pjesme, a između ostalog jedan ide i ovako: Kročila sam putem zločina. U samoći pola me je nestalo. Na peronu tame sam iskočila. Iz voza koji vodio te samo njoj, nisu postali glavna tema i predmet rasprava, jer je magazin Hello svojom naslovnicom, na kojoj tvrde da je Severina opet trudna, novu pjesmu i spot bacio potpuno u drugi plan.

Magazin Hello tvrdi kako je Severina u trećem mjesecu trudnoće i da prinova stiže u rujnu, pa su na osnovu ove informacije mnogi primijetili i kako je u spotu Seve trbuh prekrila majicom i remenom kako bi prekrila trudnički trbuh. 

Severina iz veze s Milanom Popovićem ima petogodišnjeg sina Aleksandra, a ovo bi joj bilo prvo dijete sa suprugom Igorom Kojićem.

Pogledajte video i prosudite sami skriva li Seve trudnički trbuh...

>>Nakon saslušanja na policiji Severina i Igor pobjegli u tople krajeve

>>Severina posudila od supruga čarape, pogledajte s čime ih je iskombinirala

Komentara 9

SV
stjepan v.
16:39 27.03.2017.

Ona je sramota Hrvatske!

ET
etna2
20:40 27.03.2017.

bruka...........SRAM VAS BILO

MA
marsovac
21:22 27.03.2017.

koga to intereseria dali je kuljava i njena pijesma jos manje. Ili ste vi novosti za odredjeni intelektualni krug.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije