Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hit balada

Severina i Saša Matić pjesmom 'More tuge' postavili novi regionalni YouTube rekord

Severina
Foto: Youtube Screenshot
1/2
25.10.2014.
u 16:50

O svom uspjehu Severina se oglasila i na svojoj Facebook stranici. - Idem tući glavom o zid (od sreće, ovaj put)- napisala je.

Regionalne glazbene zvijezde Severina i Saša Matić svojom novom baladom postavili su novi regionalni YouTube rekord.

Naime, u petak je premijerno na YouTubeu-u i Severininoj Facebook stranici objavljen njihov duet u singlu 'More tuge'. Pjesma je u prvih 24 sata na YouTubeu skupila preko 785.000 pregleda čime je postala regionalni hit singl u rekordnom roku.

Severina i Saša Matić time su nadmašili regionalni rekord koji je dosad također držala Severina s pjesmom 'Uno momento' koja je u prvih 24 sata preslušana preko 728.000 puta.

O svom uspjehu Severina se oglasila i na svojoj Facebook stranici.

- Ne znam šta da kažem... Idem tući glavom o zid (od sreće, ovaj put). Prije toga, čestitam Saši Matiću i Žući na prekrasnoj pjesmi koju su napisali. Veliki uspjeh. Hvala mojoj publici, svim ljudima koji su mi jučer slali čestitke i hvala SFC-u. Bez vas, teško- napisala je pjevačica.

>> Severina i Saša Matić objavili singl 'More tuge'  

>> Severina i Saša Matić sutra imaju premijeru singla 'More tuge'

Ključne riječi

Komentara 34

SE
sestrićna
18:57 25.10.2014.

sevka jugo projekt ide dalje..drugarica koja protežira novo bratsvo i jedinstvo pod patronatom partije..

DZ
davor_zg
17:45 25.10.2014.

odjeb,,i

Avatar Rin-Tin-Tin
Rin-Tin-Tin
01:56 26.10.2014.

Tuci ce se ona nogom u dupe od srece na putu u banku! Nista bezv vas, vjerna publiko! Koliko ljudi nema ukusa a ni sluha! Cudna je ovo zemlja, sto gori pjevac/pjesma to veci broj klikova! Matic ne pjeva lose ali ona je katastrofalna ojkaca a pjesma je blijeda dijareja u usporedbi s pravim hitom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije