Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi pjevačica

Severina golišava poželjela obožavateljima dobro jutro na šest jezika

severina
Foto: Instagram
1/8
27.11.2014.
u 15:48

Na fotografiji je gola u krevetu, a grudi je prekrila samo rukom i plahtom. Poželjela je usto obožavateljima dobro jutro na šest jezika...

Nakon što je održala humanitarni koncert u Lisinskom, Severina je počastila obožavatelje seksi fotografijom na Instagramu.

Često je aktivna na društvenim mrežama i zna što obožavatelji žele pa često objavljuje senzualne fotografije.

To je napravila i ovog puta. Na fotografiji je gola u krevetu, a grudi je prekrila samo rukom i plahtom. Poželjela je usto obožavateljima dobro jutro na šest jezika.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Severina pjevala u Lisinskom, mali Aleksandar iz publike dozivao mamu

>>Severina kao moderna Ivana Orleanska u srpskom izdanju Harper's Bazaara

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:59 27.11.2014.

Ocito da se ne radi o "selfie" fotografiji, nego profesionalno napravljenoj, Znaci, zena poznata po "izletima" u svijet industrije za zabavu odraslih pozirala je gola fotografu, pa to objavila na instagramu. A sto se tice 6 jezika, doticna ima problema i sa materinjim, Srpskim, pa i sa jezikom sredine gdje je odrasla, Hrvatskim, sto je vise nego ocito u svim interview-ima u kojima pozira, S obzirom samo na zavrsenu osnovnu skolu, jasno je da druge jezike ne poznaje. Osim ako "novinarka" ne misli na bosanski, crnogorski, slovenski i slicno...

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:22 27.11.2014.

ajd seve jos jedan filmic! kakve slike! hoćemo novi film!

MH
mrtav-hladan
22:27 27.11.2014.

O majko božja kazanska postedi me ovih novinara ..koji pišu o jednoj sponzoruši koja je uspjela napamet naučiti pozdrav za dobro jutro na 6 jezika ...vijest godine ..ezika ...vijest godine ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije