Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro koncert

Sergej Četković s novom pjesmom 'Korov' najavio koncert u Lisinskom

Sergej Četković
Foto: PR FOTO
1/3
12.10.2015.
u 13:08

Crnogorski slavuj napokon stiže u Zagreb 8. studenoga 2015.

Poznati regionalni pop glazbenik, Sergej Četković uoči svog predstojećeg koncerta u KD 'Vatroslava Lisinskog', 8. studenoga, danas je na svojoj službenoj Facebook stranici objavio video spot za novi singl 'Korov' s kojim ujedno i najavljuje izlazak novog albuma 'Moj svijet' pred kraj mjeseca u izdanju Croatia Recordsa za hrvatsko i slovensko tržište. Video spot sniman je u talijanskoj Toscani čime se renesansna ljepota ove regije savršeno uklopila u tematiku pjesme, dok režiju potpisuje Gianluca Fellini.

Crnogorski slavuj, kako ga zovu regionalni mediji, kantautor je brojnih balada uz koje su se mnogi zaljubljivali, ali i uz koje su mnogi zaplesali svoj prvi vjenčani ples. 'Pogledi u tami', 'Kad bi htjela ti', 'Pola moga svijeta', 'Još volim te' 'Znaj da moja si' i još mnoge druge balade brzo su pronašle put do srca publike. Ovaj poznati crnogorski kantautor predstavljao je i Crnu Goru na Eurosongu 2014. godine s pjesmom 'Moj svijet' s kojom je ušao u finale ovog prestižnog glazbenog natjecanja. Nošen dobrim vjetrom, i osjećajem da je njegova glazbena formula već potvrđena od velikog broja 'ljubitelja novog pop zvuka', njegov zadnji album naišao je na pohvale i struke i publike.

Nakon što je napunio beogradsku Arenu 2010. i 2013. godine, nova regionalna turneja upravo kreće iz Zagreba. Odlične balade, intiman pristup publici i jedinstvena scenska energija koja krasi Sergeja, odlična su pozivnica za sve ljubitelje ovog glazbenika da odu na koncert 8. studenoga u dvoranu Lisinski. Ulaznice možete kupiti na blagajni dvorane, ali i putem interneta na www.ulaznice.hr po cijeni 140 kn, 170 kn i 200 kn.

Ključne riječi

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
19:20 12.10.2015.

lisinski se opet pretvara u srpsko narodno pozorište..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije