Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obara s nogu

Seksi izdanjem Lana Jurčević zagrijala Dubrovčane!

Lana Jurčević
Foto: Lucija Komaić/Dubrovački dnevnik
1/7
22.12.2014.
u 13:17

Nastupom u Dubrovniku pjevačica je opravdala titulu najseksi Hrvatice

Dan nakon što je nastupila na humanitarnom koncertu "Želim život" na glavnom zagrebačkom trgu, atraktivna pjevačica Lana Jurčević nastavila je s gažama. Ovog puta zaputila se malo južnije, točnije u Dubrovnik gdje je nastupala u šatoru caffe bara Cele.

U kratkom crnom topu i pripijenoj suknji Lana je plijenila pozornost prisutnih i svojom pojavom potvrdila da opravdano nosi titulu najseksi Hrvatice. Tu laskavu titulu nedavno su joj dodijelili čitatelji portala Kult.

Seksipilnim izvedbama svojih najvećih hitova "Majica" i "Hollywood" Lana je zagrijala Dubrovčane, a za potpuni doživljaj bile su zaslužne jednako atraktivne Lanine plesačice.

Foto: Lucija Komaić/Dubrovački dnevnik

>>Ona je najseksi Hrvatica 2014.! Slažete li se?

>>Lana Jurčević 'provalila' u ured kluba u Mariboru

Komentara 5

TO
tomzag
15:53 22.12.2014.

A tko je Lana Jurčević?

ST
stille
18:53 22.12.2014.

Dobro je kokoške, jel ne možete nikako drugačije privući pažnju nego samo kad se razgolitite...?? Jadno,jadno,jadno...kao da se školujete kod Severine!!

SV
stjepan v.
16:53 22.12.2014.

jadnice...zele nam pokazati nesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije