Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Sebastian Popović: Moja pjesma o krivom moralu i slavi je istinita

Sebastian Popović
Foto: Promo
20.10.2016.
u 17:54

Glazbenik kaže da ga je pjesma "Svijet od porculana" emotivno pogodila jer je i sam proživio sličnu priču

Novi singl "Svijet od porculana" kojim je Sebastian Popović krenuo u osvajanje etera, podsjetio ga je na to da je i sam proživio sličnu životnu priču.

- Priznajem da me ova pjesma emotivno pogodila. Proživio sam sličnu priču, i vjerujem da nije slučajno da sam od Ninčevića dobio pjesmu u kojoj sam prepoznao sebe. Ona govori o krivom moralu, novcu, slavi, ali i posljedic​a​ma koje se vežu uz to. Bez suzdržavanja mogu reći da je pjesma bazirana na istinitom događaju...

Nenad Ninčević potpisuje tekst i glazbu u suradnji s Branimirom Kopitovićem dok se za aranžman i produkciju pobrinuo Davor Smotalić @ Smotke Sound Studios.

Za 'Svijet od porculana' ubrzo je snimljen i prateći vid​e​o spot, a režiju potpisuje Tomislav Domjanković - Art Elegance studio.U spotu djevojku sjajno utjelovljuje atraktivna Ana Batarelo, jedna od najpoznatijih i najtraženijih hrvatskih fotomodela, fotomodel 2013. godine, hrvatska predstavnica ​na svjetskom izboru Miss Eartha na Filipinima.

Mušku ulogu odlično je odigrao Antonio Marušić, hrvatski maneken i bivši mister Hrvatske, svojevremeno natjecatelj u showu 'Farma', a danas uspješni poduzetnik. U ovom pomalo dramatičnom spotu pojavljuje se, naravno i Sebastian za kojeg ova pjesma pa samim tim i video spot ima poseban značaj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije