Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
debitantski album

Sassjin album „Taktički praktično“ digitalno dostupan od ponoći!

Sassja
Foto: Maša Gojić
1/3
02.03.2015.
u 16:02

Deset dana prije izlaska Sassjinog debitantskog albuma „Taktički praktično“, cijelu digitalnu playlistu možete preslušati od ponoći na Deezeru.

Sassjina žestoka pozitiva i njezini beatovi pokorili su društvene mreže cijele regije. S odličnih 13 pjesama odlučila je razbiti sve aluzije na praznovjerje jer je upravo u petak, 13. ožujka najavljen koncert u KSET-u. DJ podrška Sassji bit će INDIGO koji je u Zagrebu već pratio Edu Maajku.

Taktički praktično“ bit će dostupan online 3.3.2015, a fizičko izdanje očekuje se u KSET –u. Upravo oni koji dođu na koncert imaju priliku kupiti dugoočekivani CD prije svih ostalih, jer na ostala prodajna mjesta album stiže iza 16.ožujka.

Ovo će biti BOOM – alboom!, izjavila je Remi oduševljena suradnjom na singlu "Etikete". Singl je premijerno emitiran na radio postajama u čak 5 država: Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, BiH i Makedoniji, a od dana izlaska trese playliste diljem regije.

Za rad na svom prvom albumu Sassja je oko sebe okupila je izvrsnu internacionalnu producentsku ekipu: Kantriman, Koolade, Billain, Jah Billah, Fokus, Max Rubadub, a osim s Remi na već spomenutom singlu, vokalnu suradnju na albumu ostvarila i s Frenkiem te crnogorskim dvojcem Who See.

Popis pjesama:

  1. Taktički Praktično
  2. Ragga Naš ft. Frenkie
  3. Za Raju
  4. Nema Pritiska
  5. Clash
  6. Trepere Mi Živci ft. Who See
  7. Etikete ft. Remi
  8. Instinkt
  9. MC
  10. PMS
  11. Nemam Vremena
  12. Jemen
  13. Dub O Para

Sassju možete pratiti putem Facebooka, Twittera i Instagrama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije