Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbili mu kombi

Saša Matić osvrnuo se na incident u Zadru: Tome ne treba pridavati preveliku pozornost

Severina Saša Matić
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/4
01.09.2015.
u 08:07

– U pet ujutro to mogu napraviti samo pijani ljudi. Policija neka radi što misli da treba, ja bih osobno volio da ljudi, gdjegod živjeli, paze što rade i da dođu pameti te shvate da glazba nema veze s politikom – zaključio je Matić o incidentu

Saša Matić osvrnuo se na incident koji mu se dogodio tijekom koncerta u Zadru. Naime, nakon njegova koncerta nekoliko je mladića kamenjem zasulo kombi glazbenika i njegova benda.

Dok policija traži počinitelje, Matić smatra da incidentu ne treba pridavati preveliku pozornost. – Kako ste i prenijeli, doživjeli smo neugodnost u Zadru. Točno je da je razbijen kombi mog benda i siguran sam da su to napravili ljudi koji nemaju veze s glazbom. To nas je iznerviralo, ali smo nastavili dalje kao da se ništa nije dogodilo – rekao je Matić za Blic.

– Nisu nam se poremetili planovi. Kombi je ostao u voznom stanju te se ekipa sigurno prevezla do Beograda. Ja sam se po planu avionom vratio u Beograd, tako da ni mene nisu poremetili. Bitno je reći da vandala ima svuda i da ne treba to izdizati na neki viši nivo – zaključio je pjevač. Smatra, kaže, da je to djelo pijanih ljudi. – U pet ujutro to mogu napraviti samo pijani ljudi. Policija neka radi što misli da treba, ja bih osobno volio da ljudi, gdjegod živjeli, paze što rade i da dođu pameti te shvate da glazba nema veze s politikom – zaključio je Matić. Matić je dosad nastupio više puta diljem Hrvatske, gdje ima brojne obožavatelje.

>>U Zadru kamenjem na kombi folk pjevača

>>Jelena Rozga i Saša Matić nastupaju večeras u Makarskoj, snimili i duet

Komentara 13

Avatar Dameanu
Dameanu
08:52 01.09.2015.

Da, Maticu, diplomatski lijepo si to rekao. Kako god to je sramotno!

GR
gregory
11:25 01.09.2015.

Kad biste na ovakav podroban način izvještavali o porukama prijetnje koje su na trgovinama hrvatskih poduzetnika u Srbiji..

LI
lipnjak
08:18 02.09.2015.

Melinda nije to bio gradjanski rat kao sto svijesno podmeces,zna se tocno tko je tko u ovom ratu i ne iskrivljuj cinjenice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije