Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majstorica provokacije

Nives ponovo provocira! Ovog puta ni manje ni više nego svoje bivše partnere

Nives Celzijus
Foto: Facebook/Nives Celzijus
1/5
18.04.2015.
u 17:17

I dok se bivši na ovu provokaciju nisu oglasili čini se da su oni ipak veći sretnici od onih koji nisu imali prilike osvojiti Nives.

Nakon razvoda od nogometaša Dine Drpića glazbena karijera Nives Celzijus krenula je uzlaznom putanjom zbog čega je pjevačica svoj ljubavni život stavila na 'čekanje'.

Iako za nove ljubavi nema vremena da se onih bivših ponekad prisjeća provokativna Nives obznanila je i na društvenim mrežama.

-Ponekad kad se ugledam bude mi žao mojih bivših. Mora da je grozan osjećaj vidjeti me znajući da me nikada više neće imati- napisala je Nives na svom Instagramu uz provokativnu fotografiju.

I dok se bivši na ovu provokaciju nisu oglasili čini se da su oni ipak veći sretnici od onih koji nisu imali prilike osvojiti Nives.

-Bolji je i osjećaj bivših koji te nikada više neće imati, nego nas ostalih koji te uopće neće imati- tužno je poručio pjevačici jedan od njenih vjernih obožavatelja.

>>Nives Celzijus pjevat će u katedrali. I bit će bolja od 200 godina dugih repriza

>>Anđa Marić obrušila se na Severinu i Nives Celzijus

 

Komentara 9

PR
propalismoFranjoskroz
19:15 18.04.2015.

Obratila se kompletnoj postavi Dinama???

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
17:57 18.04.2015.

Pa samo to i zna raditi.

RI
rikavac
20:56 18.04.2015.

baci sisu da se igramo ,da se igramo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije