Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JENNIFER LOPEZ NE STARI

S 47 izgledam lijepo jer ne pijem alkohol i ne jedem sladoled

Jennifer Lopez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
26.07.2016.
u 09:31

Za rođendan je imala veliki tulum, ali otpila je tek nekoliko gutljaja koktela

Iako je upravo napunila 47 godina, Jennifer Lopez pokazala je da su godine na njezinoj strani i da izgleda bolje nego ikad.

Rođendan je proslavila u slavnom društvu, a na tulumu su bili i Kim Kardashian, Calvin Harris i French Montana. Bez obzira na to što se polako bliži petom desetljeću života, “Jenny from the block” izgleda zanosno kao i na početku karijere.  Svoj izgled duguje redovitom vježbanju s osobnim trenerom, a za vrhunsku figuru zaslužno je i stalno plesanje na koncertima.

– Nekima je ugodno samo sjediti i pojesti cijeli sladoled, ali meni je od njega samo zlo – objasnila je pjevačica i dodala da se ne osjeća dobro kad ne vježba. Svoj izgled pripisuje i tome što ne pije alkohol, čak ni na zabavama, već otpije samo mali gutljaj.

Najvažnijim faktorom u borbi protiv godina smatra zaštitu od sunca jer je time uspjela sačuvati svoju kožu. Izjavila je da je za njezin mladenački izgled potrebna disciplina, ali i uživanje u životu: – Prihvatite sebe onakvima kakvi jeste te prepoznajte svoju vanjsku, ali i unutarnju ljepotu – poručila je pjevačica. 

>> 'Uplakana Penelope Cruz donijela mi je naslovnicu Timea i postali smo prijatelji'

Komentara 4

DU
Deleted user
10:32 26.07.2016.

ne pijem alkohol i ne jedem sladoled ...samo pusim!!!

KN
knezevic3d
12:21 26.07.2016.

bombaaa

SL
stipe.lasic
17:08 26.07.2016.

Izgledaa lijepo zato sta ima 5kg sminke i botoksa u faci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije