Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNI NASTUP NA KRIMU

Rusija je odustala od Eurosonga jer ne želi nastup putem satelita

Julija Samojlova
Foto: Instagram
1/3
15.04.2017.
u 16:30

Rusi ne prihvaćaju ni prijedlog Ukrajine da umjesto Julije Samojlove, koja ne smije u njihovu zemlju, pošalju novog predstavnika

Rusija je odustala od predložene ideje da njihova predstavnica Julija Samojlova nastupa putem satelita iz Rusije ili da zamijeni izvođača na Eurosongu u svibnju u Kijevu. To im je, naime, ponuđeno kao alternativa nakon što je Ruskinji zabranjen nastup jer je pjevala na Krimu, koji je Rusija prisvojila 2014.

Zbog spornog nastupa služba za sigurnost Ukrajine zabranila joj je ulazak u zemlju na tri godine. Ruska televizija priopćila je: To znači da Rusija ne može sudjelovati u natjecanju.

Gledatelji će tako ostati zakinuti za nastup Ruskinje koja je osim zbog političkih trzavica medijima zanimljiva i zbog teškog djetinjstva. Naime, zbog spinalne mišićne atrofije od ranog je djetinjstva u invalidskim kolicima. 

>> Predstavnica Srbije na Eurosongu popila previše, a onda objavila skandalozni video

>> Sjećate li se Izolde i Eleonore iz spota za pjesmu 'Julie' Danijela Popovića? Pogledajte kako izgledaju danas

Ključne riječi

Komentara 6

AN
Andrija1976
10:21 16.04.2017.

Ne odustaje Rusija nego Ukrajina zabranjuje nastup iz politickih rrazloga a Eurovizija prelazi preko toga.

ST
stomiovotreba
09:48 16.04.2017.

Kakav je to rezim koji se boji djevojke u kolicima?

FU
furest
09:02 18.04.2017.

bolesnik je iz brussela

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije