Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrckava Dalmatinka

Rozga o braku: 'Ne treba mi muškarac, želim samo dite'

Jelena Rozga
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/4
28.01.2015.
u 18:35

Splitska pjevačica priznaje kako bi bila neopisivo sretna da njen život upotpuni dijete. Za svoje nasljednike već je odabrala i imena.

Iako svoj ljubavni život vješto skriva od očiju javnosti, Jelena Rozga priznala je kako bi uskoro voljela postati majka, no ne i supruga. 

– Što se tiče braka, taj mi papir apsolutno ništa ne znači, ali jako bih voljela imati jednu malu curicu – priznala je Rozga voditelju Ognjenu Amidžiću gostujući u emisiji Ami G Show.

Bez puno nagovaranja otkrila je i ime koje je odabrala za svoju mezimicu. – Zvat će se Luce, Lucija. To je baš pravo dalmatinsko ime. Mala plava s velikim plavim okicama, na mater lipa – izjavila je pjevačica. Iako priželjkuje djevojčicu, spremna je Rozga i na dječaka. – Bila bih najsretnija na svijetu i da bude sin. Moj tata zove se Ante, skraćeno od Antonio, Tonči. Ali moji sin zvao bi se Toni. Fora mi je to. Sve sam već isplanirala – kaže lijepa Dalmatinka .

Otkrila je pjevačica i kakvog muškarca za sebe priželjkuje. 'Voljela bih da ima plave oči, ne mora imati plavu kosu, nego onako smeđu, tamnosmeđu. Neka bude malo viši, ali ne smije biti debeo – kaže Rozga. Ipak muškarac joj trenutačno nije prioritet. 

– Ja samo želim dite – izjavila je pjevačica.

>>Pogledajte kako je Jelena Rozga izgledala prije 20 godina

>> Jelena Rozga ne spava sama, evo tko liježe s njom

Komentara 24

LU
lunar777
21:05 28.01.2015.

Da ali to dijete želi i oca, ne samo sebičnu majku.

DU
Deleted user
20:58 28.01.2015.

znači kao Seve. Malog klinca za naslikavanje i tatu sa alimentacijom.

RI
RimskoCarstvo
21:10 28.01.2015.

znaci nije jos nasla nekoga ko ima dovoljno novaca ,lov se nastavlja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije