Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajno

Ronald Braus i gosti petnaesti put oduševili Rovinj

ronald braus
Foto: PR FOTO
1/9
01.09.2015.
u 13:08

a otoku Sv. Andrija, koji slovi za najljepši rovinjski otok, posjetitelji su uživali u izvedbama domaćina, ali i njegovih gostiju iz svijeta glume, opere, estrade...

Proteklog je vikenda, čak 15. godinu zaredom, poznati Rovinjac Ronald Braus svojim sugrađanima priredio scensko-glazbenu večer ispunjenu pjesmom, glumom, recitacijama i arijama... Na otoku Sv. Andrija, koji slovi za najljepši rovinjski otok, posjetitelji su uživali u izvedbama domaćina, ali i njegovih gostiju iz svijeta glume, opere, estrade...

Kao i svake godine, naš poznati bariton pobrinuo se za iznenađenja večeri. Ovoga puta, bila su to gostovanja rovinjskog slikara Brune Mascarellija, kompozitora Ljube Kuntarića te pjevačice Beti Jurković. Osim njih, publika je uživala u izvedbama mezzosopranistice Ivane Srbljan, mješovitog pjevačkog zbora "Gimpl" te poznate Velelučanke Jasne Zlokić.

Ipak, najemotivniji trenuci večeri bile su izvedbe Kostadinke Velkovske i Ronalda Brausa, uz koje su se svi zajedno oprostili od nedavno preminulog Arsena Dedića te Krunoslava Cigaja.

>>Yaya protiv Brausa: Nije se taj sreo s pjevanjem u životu...

>>Ana Rucner poručila Brausu: 'Simpa si, ali moj Vlado je jedinstven, jedan i neponovljiv'

Komentara 1

Avatar profiler80
profiler80
05:46 02.09.2015.

Ja mislim da najvise boli kad...nema komentara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije