Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMLJEN SPOT ZA PJESMU "RANJENA"

Rimske terme kao kulisa za novi spot Ivane Banfić

Ivana Banfić
30.05.2016.
u 10:33

Nakon što je otkrila luksuzne i jedinstvene Rimske terme Ivana Banfić znala je da će video spot za njezinu novu pjesmu „Ranjena'“ biti sniman upravo tamo.

Video spot za novu ljubavnu pjesmu „Ranjena“ zamišljen je kao glamurozna zabava pod maskama, a sniman je prošli tjedan u Rimskim termama.

„Već sam imala viziju kako bi spot za novu pjesmu trebao izgledati, a kad sam prvi put uživo vidjela Rimske terme shvatila sam da ga želim tamo snimati. Rimske terme zaista su posebne i cijeli prostor odiše nekom pozitivnom energijom, tu se osjećam kao doma. Priroda oko njih je prekrasna, oduševljena sam sekvojama i parkom s energetskim točkama, a bazeni su bez premca najljepši koje sam ikada vidjela“, objašnjava Ivana.

Dio spota sniman je i u prostranoj sobi koja ima jacuzzi, na terasi s koje se pruža zadivljujuć pogled na okolna brda i rijeku Savinju te u bazenu koji izgledom podsjeća na one antičke u kojima su svoje tijelo i dušu prije više od 2000 godina njegovali stari Rimljani. Maske koje su lajtmotiv spota unikatan su rad akademskog kipara Tihomira Marinkovića i savršeno su se uklopile u mističan prostor Povijesnog dijela Rimskih termi.

„Snimanje je prošlo odlično, radilo se, ali je sve bilo nekako ležerno, bez stresa koji inače zna pratiti takva snimanja. Cijeli moj tim jako je zadovoljan domaćinima i drago nam je da smo odabrali baš Rimske terme“, rekla je Ivana.

Autor pjesme „Ranjena“ je Ante Pecotić, jedan od najproduktivnijih autora na sceni, producent je Haris Čustović, a režiju potpisuje Dino Senčar. Za Ivanin styling zaslužna je Vesna Spoza, šminku i frizuru radila je Draženka Feketija, a partneri u spotu su Zlatarne Celje, Badel, Oziris bar i Kmag Volvo.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije