Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karijerni pomak

Renata Sopek postala ponosna prvostupnica odnosa s javnošću

Renata Sopek
04.12.2016.
u 10:13

Nakon uspješno završene prve tri godine i dekanove nagrade, voditeljica ide na diplomski studij

Voditeljica i trenerica fitnessa Renata Sopek prošlog je tjedna diplomirala! Postala je stručna prvostupnica odnosa s javnošću u Edward Bernaysu, visokoj školi za komunikacijski menadžment.


- Uspješno sam završila tri godine i sada nastavljam dalje. Nikad dosta grijanja klupa. Iskustvo je odlično, kad radim neke projekte puno bolje razumijem kontakte s medijima, mogu primijeniti puno vještina koje učim na fakultetu - pohvalila se Renata, koja je tijekom studija dobila i dekanovu nagradu za najbolju studenticu.

Unatoč napornom tempu, Renata uspijeva koordinirati sve obaveze. - Nisam još proslavila diplomu, no s kolegama koji su diplomirali kad i ja organizirat ću tulum - priznaje ponosna prvostupnica.

>>Renata Sopek nova je akvizicija HRT-a

Ključne riječi

Komentara 2

PA
pajopatak
11:40 04.12.2016.

hahah koji smijeh od PR stručnjakinje i "fakulteta"....

AN
ANTIFA
12:09 04.12.2016.

Još jedna malograđanka koja zadovoljava formu bez ikakvog sadržaja na "fakultetu", a smjer je naravno"odnosi s javnošću" jer je to kul i fensi. Za razliku od biologije, matematike ili IT.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije