Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna aktivnost

Rekreativni balet zaintrigirao Bojanu Gregorić, Sanju Vejnović, Kristinu Šalinović...

Rekreativni balet
Foto: Željka Mikulčić
1/7
20.10.2016.
u 16:30

Andrea Solomun i Ema Janković otvorile se studio za rekreativni balet koji je u svijetu popularizirala Mary Helen Bowers

Rekreativni balet trenutno je najpopularnija aktivnost celebrityja u svijetu, za što je  zaslužna bivša balerina Mary Helen Bowers. Ona je kreatorica poznatih serija vježbi „Ballet Beautiful“, trenirala je Natalie Portman za ulogu u filmu "Crni labud", a radi i kao trenerica slavnih Viktorijinih anđelica i bogatih njujorških trendseterica.

Njezin program Ballet Beautiful kombinira atleticizam i gracioznost klasičnog baleta s vježbama istezanja kojima se postiže tijelo plesačice. Premda nije toliko raširen kao u svijetu, rekreativni balet u Hrvatskoj poprima sve veću važnost, i to ponajprije zahvaljujući dvjema mladim damama i profesionalnim plesačicama – Andrei Solomun i Emi Janković. Potaknute sve većim interesom upravo za tu vrstu rekreacije, odlučile su osnovati plesnu kompaniju &M Dance Company, u sklopu koje je otvoren i studio za rekreativni balet "Andreina Soba". 

S obzirom na veliki interes polaznica, Andrea je odlučila otvoriti plesni studio na još jednoj lokaciji, kako bi svi zainteresirani dobili priliku isprobati ovu zanimljivu aktivnost. Tako je sinoć održano svečano otvorenje plesno rekreativnog centra Andrea's Room na novoj, atraktivnoj lokaciji u centru. Otvorenje su podržali Bojana Gregorić Vejzović, Kristina Šalinović, Sanja Vejnović, Almira Osmanović, Miran Kurspahić i Nina Mia Čikeš, Ana Radišić, Lea Mijatović, Ronald Braus, Frano Domitrovića te svjetski renomirani broadwayski pjevač Tony K. Irving. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije