Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HR TOP 40

'Reci mi' i Boris Novković izravno na broju 1!

boris novković
Foto: Bachrach i Krištofić
1/2
30.03.2015.
u 14:18

Novim singlom 'Reci mi' u izdanju Hit Recordsa, Boris Novković je izravno zauzeo prvo mjesto službene nacionalne liste radijskih singlova, HR TOP 40!

Takvim razvojem događaja i činjenicom kako je pjesma odmah osvojila urednike i slušatelje, prezadovoljan je bio i Boris Novković... "Da mi je netko prije 30 godina kada sam započinjao svoju glazbenu odiseju rekao kako ću 2015. biti prvi na nacionalnoj TOP ljestvici u društvu mladih i progresivnih glazbenih snaga ne bih mu vjerovao. Ipak, glazba je oduvijek bila moj san, moja ljubav, moj život prije svega, a tek na kraju i posao. Hvala publici i hrvatskom radijskom eteru sto su prepoznali iskrenost u pjesmi 'Reci mi'.

Ovo će mi biti podstrek da nastavim pisati pjesme koje najviše volim, one koje nemaju rok trajanja. Hvala tekstopiscima Sonji Buljan i Bruni Kovačeviću i producentu Miri Buljanu, koji su osjetili moju melodiju i napisali pravi tekst, aranžman i produkciju. Hvala HIT Recordsu na sjajnom partnerstvu i vjeri u mene", zaključio je Boris.

Kako zvuči 'Reci mi' Borisa Novkovića, ukoliko slučajno još niste, poslušajte na youtube kanalu Hit Records Discography.

Sve ovo odličan je uvod u posebnu glazbenu priču Borisa Novkovića koja nas očekuje. U petak 08.05.2015. Boris će održati veliki solistički koncert u KD Vatroslav Lisinski! Na koncertu pod nazivom 'Najljepše Ljubavne Pjesme' Boris Novković nastupit će uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije. Ulaznice potražite na www.ulaznice.hr i na blagajni dvorane Lisinski.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije