Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svak' svojim putem

Ana i Vlado: Među nama nije došlo do kraja ljubavi, volimo se i dalje na drukčiji način

Ana Rucner
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
22.04.2014.
u 13:36

– Moj život je samo moj i moja privatnost neka bude samo moja – komentirao je napise o razvodu Vlado Kalember

Čini se da Ana Rucner i Vlado Kalember nisu otpjevali posljednju pjesmu samo u HTV-ovu showu "Zvijezde pjevaju" već i u privatnom životu.

Bračni par podnio je papire za razvod, a Ana je još prije tri mjeseca iselila iz zajedničkog stana, piše 24 sata.

Na Facebook stranici Ane Rucner prije koji dan osvanula je njihova zajednička fotografija s pomalo dvosmislenom porukom.

– Puno je promjena u našim životima, ali svaki kraj ima novi početak...u to sam sigurna i u to iskreno vjerujem – napisala je Rucner.

– Jedina moja prava istina jest da ne živim i ne pratim ničiji privatni život i da me ničija privatnost uopće ne interesira. Isto tako držim da je moj život samo moj i moja privatnost neka bude samo moja – komentirao je napise o razvodu Vlado Kalember.

U braku su bili sedam godina, a imaju zajedničkog sina.

Kasnije se Ana Rucner obratila javnosti još jednim postom na Facebooku.

– U proteklih nekoliko mjeseci uspjeli smo zadržati intimu, za što smo uistinu zahvalni. Ovim putem vas obavještavamo da su navodi o našem razvodu točni. U potpunom mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru donijeli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života krenemo dalje svatko svojim putem. Preko zajedničkog odvjetnika podnijeli smo zahtjev za razvod braka. Iako se razvodimo, među nama nije došlo do kraja ljubavi. Volimo se i poštovat ćemo se i dalje na malo drukčiji način i na različitim adresama.

>>Kalember nakon ispadanja: Netko tko se bavi operom ne razlikuje rock and roll od rocka

 

Ključne riječi

Komentara 42

Avatar bosanac1951
bosanac1951
09:49 22.04.2014.

Ma ovi današnji "moderni" brakovi (glumci,pjevači, manekeni i sl.) su "nazovi" brakovi...Moja žena i ja imamo 02.08.2014. ravno 39 godina braka....Asti Gospe naravno da se svađamo svaki dan 300 puta, al i to je život...A ovako svako malo ovaj se rastao, onaj se rastao, onaj tamo "uplovio" u brak po četvrti puta.....Svašta....

Avatar lisbetsalander
lisbetsalander
09:35 22.04.2014.

Vrag odnio i violončelo....

YI
yoca iz amsterdama
10:34 22.04.2014.

JJJAAAAAAOOOOOOOJJJJJJ .........šta ćemo sad??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije