Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera

Queen of Sabe objavila spot za singl 'Nismo bogovi'

queen of sabe
Foto: Screenshot
1/2
17.09.2014.
u 19:54

Talentirana mlada pjevačica Queen of Sabe u travnju ove godine objavila je singl "Nismo bogovi", a pjesma je sada dobila i videoverziju...

Talentirana mlada pjevačica Queen of Sabe u travnju ove godine objavila je singl "Nismo bogovi", a pjesma je sada dobila i videoverziju.

Spot je sniman u zagrebačkom Kazalištu Trešnja, a redatelj spota je Kristijan Antolović. Video u kojem glume Antonija Pintarić i Mateo Videk producirao je Andrija Solarević. "Pjesmu 'Nismo bogovi', kao i sve ostale pjesme koje pripremamo za album, producirao je Mark Mrakovčić. Ona govori o ograničavanju nekih prava u društvu od onih koji se poput bogova stavljaju u položaj moralnih sudaca.

Često se promiče ideološki fanatizam i netrpeljivost, umjesto tolerancije, a ja svemu tome kažem: ''Ne, nismo bogovi", objasnila je Queen of Sabe.

Sabina Herman, široj javnosti poznatija kao Queen of Sabe, prvi put je skrenula pozornost na sebe pobjedom na jednom zagrebačkom demo natjecanju s pjesmom "Mr. Fool". Njezin dosadašnji autorski rad uglavnom je nastajao na engleskom jeziku, a tek se prošle godine publici predstavila prvim singlom na hrvatskom jeziku.

>>Osam novih hrvatskih izvođača koje morate čuti

Komentara 2

QU
queta
20:07 17.09.2014.

Oh Bože... Hrvatskoj glazbenoj sceni je pod hitno potreban kvalitetan mainstream

Avatar EU afrodita
EU afrodita
20:27 17.09.2014.

odlična muzika, ko engleski pop.. komplimenti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije