Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
2. listopada

Prvi samostalni koncert Halida Bešlića u Lisinskom

halid bešlić
Foto: PR FOTO
1/3
26.08.2015.
u 13:38

Svojim prvim koncertom u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, Halid će se publici predstaviti u nešto intimnijem izdanju s prilagođenim repertoarom i posebnim gostima te bez sumnje oduševiti vjernu publiku.

Nakon što je četiri puta napunio Arenu Zagreb, Halid Bešlić se ponovno vraća vjernoj zagrebačkoj publici po prvi put samostalnim koncertom 2. listopada 2015. u Lisinskom.

U svojih gotovo 40 godina pjevačke karijere Halid je objavio preko 20 albuma, a njegove bezvremenske hitove poput Zlatnih struna, U meni jesen  je, Prvog poljupca, Malo je malo dana, Miljacke itd.  pjevaju u glas sve generacije publike.

Svojim prvim koncertom u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, Halid će se publici predstaviti u nešto intimnijem izdanju s prilagođenim repertoarom i posebnim gostima te bez sumnje oduševiti vjernu publiku.

Halidovi koncerti uvijek su opisani kao spektakularni, čarobni, prepuni emocija, predivan spoj sa publikom, a to sve očekuje i publiku u Lisinskom stoga ne propustite večer za pamćenje.

ULAZNICE

Ulaznice po cijenama 120/140/160/200 kn možete kupiti već sada na  www.lisinski.hr ili na blagajnama Lisinskog od 31. kolovoza 2015.

>>Halid Bešlić gostovat će na slavljeničkom koncertu Crvene jabuke

>>Halid Bešlić na Valentinovo će održati koncert u Karlovcu, stiže mu i posebni gost

Komentara 7

Avatar Castro
Castro
10:19 27.08.2015.

Posebna je ta kemija tog Halida i Zagreba ili Hrvatske uopce. Covejk je jako vezan za nas i nase ljude i moram priznati da mi njegova glazba i njegove pjesme nemaju pravi dodir sa narodnjacima koje apsolutno ne volim. Alii njegove pjesme su mi drage i rado ih poslusam. Otici cu na koncert.

RI
rikavac
19:54 26.08.2015.

ocel na koncertu bit njegova naj veca obozavateljica Kolinda? Mozda poslije koncerta bude zakuska sa cevapima ,samunom i lukom.

JB
jbt...
00:41 27.08.2015.

Sarajevo..... grade moj....!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije