Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novopečena zaručnica

Prsten Jelene Rozge nalik je Carrieinu iz “Seksa i grada”

26.11.2015. Zagreb - Galerija Kranjcar, izlozba fotografa Ivana Pavlisa. Jelena Rozga i Stjepan Hauser u posjeti izlozbi. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/5
05.02.2016.
u 13:40

Violončelist Stjepan Hauser splitsku pjevačicu zaprosio je Cartierovim prstenom od bijelog zlata koji stoji oko 15 tisuća kuna

Da njihova ljubav nije farsa ni dobar marketinški trik, Jelena Rozga i Stjepan Hauser potvrdili su zarukama. Na ruci lijepe Splićanke odnedavno se sjaji Cartierov zaručnički prsten od bijelog zlata s decentnim crnim dijamantom i neodoljivo podsjeća na prsten kakav je u seriji “Seks i grad” imala glavna junakinja Carrie Bradshaw kada se zaručila za Facu.

Kvaliteta ovisi o obradi

Proslavljeni violončelist navodno je svoju odabranicu zaprosio za romantičnog provoda u Las Vegasu i upravo tamo odabrali su prsten čija se vrijednost procjenjuje na 15 tisuća kuna.

– Istina je, zaručili smo se – potvrdila je Rozga medijima i priznala da joj je Stjepanova prosidba izmamila suze radosnice. Elegantan Jelenin zaručnički prsten, potvrđuju nam u zlatarnicama koje smo kontaktirali, još nije postao predmetom žudnje poznatih Hrvatica, baš kao ni prsten kojim je Igor Kojić zaprosio Severinu i za koji je izdvojio 18 tisuća kuna. – Nikakvih upita o tim ili sličnim artiklima u našim poslovnicama nije bilo – kažu nam u Zaksu.

No, Hrvatice su najveće zanimanje pokazale za zaručničkim prstenom princeze Kate Middleton, koji je njezin suprug William naslijedio od mame, princeze Diane.

Štimac kao princ William

Riječ je o prstenu s 12-karatnim safirom koji je okružen sa 14 dijamanata čija je vrijednost u trenutku zaruka britanskog kraljevskog para iznosio 280 tisuća kuna, a vrijednost mu se sada popela na vrtoglava tri milijuna kuna. Kada već ne mogu biti princeze ni vojvotkinje, Hrvatice su htjele barem imati prsten kakav nose članice kraljevske obitelji i zato su u zlatarnicama ZAKS i Križek ubrzo napravili repliku Kateina prstena. Upravo je takvom kopijom prstena i bivši nogometaš Igor Štimac zaprosio svoju drugu suprugu Lanu Bucat, a cijena replike Kateina prstena kretala se od 25 tisuća kuna naviše.

Osim Kateina prstena sličnu pomamu izazvao je i prsten koji je sultanija Hurem, odnosno glumica Meryem Uzerli nosila u seriji “Sulejman Veličanstveni”. Replika smaragdnog prstena u obliku suze slovila je za najtraženiji komad nakita u Hrvatskoj prije dvije godine kada se serija prikazivala kod nas. Uz kopiju prstena u Argentum zlatarnici prodavali su cijeli set Huremina nakita. Prsten je koštao 645 kuna, ogrlica 498 kuna, a cijena naušnica bila je 877 kuna.

Huremin originalni prsten koštao je milijun i 120 tisuća kuna. Ipak, u zlatarnici Došen kažu nam da Hrvatice možda žele originalan zaručnički prsten, ali ostali nakit rado kopiraju od poznatih dama. Tako im često šalju fotografije Severine i drugih pjevačica te traže ogrlice poput njihovih.

>>Par ima poseban razlog za slavlje. Evo zašto su suze radosnice na Rozginu licu

>>Zaljubljeni par u Beču zapjevao, pogledajte video koji su podijelili

Komentara 8

IV
ivanhoe1980
19:12 05.02.2016.

On voli dečke, ona cure.Ovo je neki "made in Hollywood" paravan.Ništa drugo.

BE
bezobrazna
14:27 05.02.2016.

srsly? toliko daleko ste spremni ići?

Avatar Dameanu
Dameanu
08:58 07.02.2016.

Kako su samo ljudi zavidni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije