Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neka uče od nas

Provokativne fotke najavljuju novu pjevačicu u usponu

Petra Kovačević
Foto: Sandra Mihaljević
1/6
24.04.2014.
u 12:57

Mlada glazbenica Petra Kovačević snimila je novi hit Neka uče od nas

Mlada glazbenica Petra Kovačević koja uz beskrajnu ljepotu i prepoznatljiv glas hrvatsku javnost oduševljava veselim, mladenačkim i radiofoničnim pjesmama, snimila je novi hit Neka uče od nas.

Zarazne stihove nove plesne pjesme uskoro ćemo čuti i premijerno vidjeti, a talentirana glazbenica počastila nas je ekskluzivnim fotografijama koje dočaravaju čarobne trenutke sa snimanja novog spota.

Foto: Sandra Mihaljević

- Jako sam sretna i zadovoljna što je pjesma konačno spremna i jedva čekam podijeliti sa svima ono što smo radili posljednih mjeseci. Snimanje spota bilo je više nego zanimljivo, probe su bile svakodnevne i intenzivne ali vrlo brzo uz Bojanovu pomoć izvela sam neke figure za koje nikad nisam mislila da ću ih moći izvesti. Ovo je bilo nezaboravno iskustvo, jako puno sam naučila što se i vidi u spotu – uzbuđeno je otkrila Petra Kovačević.

Neka uče od nas novi je, treći singl Petre Kovačević, mlade novaljke čiji je prvi singl Ajmo plesat' na YouTube-u do sada pregledan skoro milijun puta. Nakon šaljive Kad se obogatim Petra nam je za ovo ljeto pripremila ponovno brzu i plesnu pjesmu, no nešto ozbiljnijeg i čvršćeg karaktera za što su zaslužni renomirani autori Branimir Mihaljević i Dušan Bačić podržani produkcijskim timom Karpo Media.

Foto: Sandra Mihaljević

Porinom nagrađeni redatelj Marko Dimić publici poznat uglavnom po alternativnijim video spotovima kadrove u dvorcu snimao je najmodernijom Red Epic filmskom kamerom kojom su snimani mnogi od aktualnih svjetskih blockbustera.

Komentara 2

TA
tatacroata
13:29 24.04.2014.

Jel mala čula za onaj vic "ja da ti pjevam"?

Avatar recitimeni
recitimeni
20:17 26.04.2014.

Neš se ti mala od pjevanja leba najest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije