Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabavni i glazbeni doživljaj

Dani grada Gline uz koncerte Opće opasnosti, Gazda i Colonie

Colonia, Gazde i Opća opasnost
Foto: Promo
1/3
28.07.2014.
u 13:44

Športsko rekreativni centar Banovac i ove godine postat će centar najbolje zabave, a publika će u tri dana uživati u bogatom glazbenom programu u sklopu kojega će nastupiti Opća opasnost, Gazde i Colonia.

Pred nama je trodnevni bogati glazbeni spektakl od 03.-05.08. u Glini, povodom Dana grada.

Športsko rekreativni centar Banovac i ove godine postat će centar najbolje zabave, a publika će u tri dana uživati u bogatom glazbenom programu u sklopu kojega će nastupiti Opća opasnost, Gazde i Colonia. Uz koncerte, organizatori su se pobrinuli za dodatne sadržaje u kojima će svatko pronaći nešto za sebe. Trodnevna manifestacija počinje koncertom Opće opasnosti u nedjelju, 03.08. s početkom u 21 sat, a uoči samog koncerta u Glini, dečki su rekli:

˝Sigurni smo da će ovaj koncert biti jedan od posebnih jer u Glini dolazimo prvi put u naše dvadeset i dvije godine. Za nas je vrlo emotivno kada se želimo predstaviti novoj publici i upoznati ih sa našim radom. Uvijek je lijepo doći i zapjevati pred publikom koja voli naše pjesma i cijeni naš rad, ne sumnjamo da će i u Glini biti drugačije. Neka ovaj koncert bude bolji od svih drugih i bit ćemo presretni. Sigurni smo da dolazimo na pravo mjesto i u pravo vrijeme jer imamo priliku publici predstaviti svoj novi album, ali i one starije pjesme koje do sada nismo mogli na ovom mjestu, bar ne s pozornice. Mi ćemo dati sve od sebe da ovaj koncert bude na visini, a uvjereni smo da će to učiniti i publika. Dakle, vidimo se 03.08. u Glini! ˝

Foto: Promo

Dan kasnije, 04.08. u ponedjeljak proslava se nastavlja uz koncert Gazda, a za sam kraj, zadnji dan 05.08. Glinu će svojim hitovima zapaliti jedinstvena Colonia, evo što su rekli povodom koncerta u Glini.

˝Bilo je vrijeme da nas pozovete, osamnaest godina smo tu, he he he, zezamo se.. Jedva čekamo da dođemo, zapjevamo i zajedno se zabavimo. Vaši smo cijelu noć!

Foto: Promo

Osim glazbenog programa, svi oni koji će se spomenutih tri dana naći u Glini, moći će uživati u sportu i odličnim gastronomskim delicijama iz tog kraja, ali i okolice.

Sve informacije potražite na Facebooku.

>>Kao Feniks iz Pepela Colonija kreće u pohod na Hrvatsku, pogledajte teaser za spot

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije