Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Preminuo pješak na kojeg je Saša Lozar naletio automobilom

Saša Lozar
Foto: Pixsell
1/3
08.03.2017.
u 20:54

Nikola Marinković preminuo je u bolnici prije tjedan dana. Pjevač i radijski voditelj na Marinkovića je automobilom naletio 18. veljače.

Nikola Marinković, pješak na kojeg je 18. veljače svojim Mercedesom na Selskoj cesti naletio Saša Lozar, preminuo je u bolnici  prije tjedan dana, pišu 24 sata.

Podsjetimo, pjevač i radijski voditelj na Marinkovića je naletio svojim automobilom dok je 86-godišnjak prelazio cestu na mjestu gdje nema označenog  pješačkog prijelaza i semafora. 

>>Saša Lozar u šoku: Autom naletio na muškarca (86)

>>Očevidac nesreće: Bilo je strašno, pješak je vikao od boli, a Lozar mu je odmah priskočio u pomoć​

Komentara 7

UU
uhljeb u holdingu
22:12 08.03.2017.

I taj Lazar vara državu pa registrira auto u malom gradu kako bi zamaglio koju kunu a gle šta vozi. I ovaj je umro a ovaj danas u veselju vodi radijsku emisiju.

KR
Kruc
21:04 08.03.2017.

Tužna vijest. Međutim zanimljivo kako je Saša pošteđen novinarskog kanibalizma koje je inače svojstveno našim medijima. Odnosno da je to bio neki političar ili poduzetnik visili bi mu na vratima dan i noć

CR
CrniMax
23:08 08.03.2017.

Auto je na leasing, a leasing ima podružnicu u Daruvaru, zato ima DA tablice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije