Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetni singl

Premijerno pogledajte spot Ivana Zaka za pjesmu 'Pretjerujem'!

Ivan Zak
Foto: Screenshot
1/3
29.06.2015.
u 19:00

Od pjesme „Pretjerujem“ očekujem mnogo jer, iako nosi neki moj prepoznatljiv potpis, mislim da je ujedno i svojevrsno glazbeno iznenađenje, kaže Ivan Zak

Proteklih nekoliko tjedana bilo je više nego aktivno za Ivana Zaka, jednog od najpopularnijih izvođača i kantautora u Hrvatskoj i regiji, a za svoj novi, tek nedavno izdani album „Usne varane“ u samo mjesec dana od objave dobio je priznanje u vidu srebrne ploče.

Ivan Zak upravo je snimio videospot za još jedan hit s novog albuma; riječ je o pjesmi „Pretjerujem“ koja dolazi u osvježenom, remiksiranom izdanju.
U novoj pjesmi Ivan Zak obraća se djevojci koja ga optužuje da pretjeruje. 

- Pjesmu smo uobličili u novi ritam i remiksirano izdanje. Od pjesme „Pretjerujem“ očekujem mnogo jer, iako nosi neki moj prepoznatljiv potpis, mislim da je ujedno i svojevrsno glazbeno iznenađenje. I, ono najvažnije; fanovi su je već preslušavanjem albuma prepoznali kao hit. Moram naglasiti da je snimanje spota u vili smještenoj u idiličnoj prirodi bilo čisto zadovoljstvo. A na njemu je radila ekipa  profesionalaca koja se brine i o najsitnijim detaljima  – rekao je Ivan Zak.

Pjesma „Pretjerujem“ sedmi je singl s albuma „Usne varane“ za koji  tekst i glazbu, kao i za sve ostale pjesme, potpisuje Ivan Zak.

 

Glazbenik je i koncertno vrlo aktivan pa ćemo ga već ove subote 4. srpnja moći uživo gledati u njegovom rodnom Jastrebarskom gdje će održati veliki koncert u sklopu edukativne manifestacije "Poslovni uzlet grada Jastrebarskog".

Više o nadolazećim koncertima te ostalim događanjima vezanim uz Ivana Zaka pratite na njegovoj službenoj Facebook stranici.

>>Ivan Zak: Nisam tip koji bi otišao dva tjedna na godišnji odmor

>>Ivanu Zaku dodijeljena Srebrna ploča za album 'Usne varane'

Komentara 1

MA
mahin1986
21:14 29.06.2015.

Bas pretjeruješ ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije