Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrađujemo vas!

Premijerno pogledajte novi spot Opće opasnosti!

Colonia, Gazde i Opća opasnost
Foto: Promo
1/2
28.08.2014.
u 19:00

Opća Opasnost, najpopularniji i jedan od najboljih domaćih rock bendova nakon objave dugoočekivanog novog studijskog albuma 'Rocker... to sam ja' i pjesme 'Stranci', koja je već 12. tjedan na HR Top 40 listi, nastavlja dalje punom parom.

Opća Opasnost, najpopularniji i jedan od najboljih domaćih rock bendova nakon objave dugoočekivanog novog studijskog albuma 'Rocker... to sam ja' i pjesme 'Stranci', koja je već 12. tjedan na HR Top 40 listi, nastavlja dalje punom parom.

Već danas predstavljaju novi singl 'To sam ja'.

Na portalu Vecernji.hr pogledajte premijerno spot za pjesmu 'To sam ja' u produkciji Studia69 snimljen u gradu Otoku, kao znak zahvalnosti volonterima iz tog grada koji su ulagali ogromne napore kako bi pomagali stradalima u vrijeme nedavnih katastrofalnih poplava koje su zadesile županjsku Posavinu.

Glavna uloga u ovom je spotu pripala Marku Vidoviću iz Komletinaca, seniorskom prvaku Hrvatske u Kickboxingu, članu kickboxing kluba 'Otok'. Video spot je sniman u novoj zgradi doma kulture u Otoku i u prostorijama Kickboxing kluba 'Otok'.

Pomoć pri realizaciji ovog spota Opća Opasnost duguje čelništvu grada Otoka, kojem se još jednom i na ovaj način zahvaljuju na ogromnom humanitarnom djelovanju i volonterskom angažiranju. Video spot su realizirali: Snimanje, montaža i režija: Marko Zeljković Zelja ( Studio 69 ) Rasvjeta: Ivan Pešorda.

 

Večernji vam daruje i dva albuma 'Rocker... to sam ja', a albume osvajaju dvoje najbržih čitatelja koji pošalju mail na javi@vecernji.net sa svojim podacima. Nasloviti mail 'Opća opasnost'.

>>Opća opasnost: Ove godine Porin nam se mora dogoditi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije