Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TVOJA'

Premijerno pogledajte novi spot grupe Mangroove

Mangroove
Foto: Screenshot Youtube
1/2
25.09.2016.
u 16:56

Pjesma "Tvoja", za koju su Željka Veverec i Toni Starešinić dugo čekali da naprave njen redizajn i predstave je javnosti, dio je plesne trilogije Mangroovea i zasigurno će vas rasplesati ovu jesen.

Zagrebački Mangroove nastavlja svoju plesnu eru kroz najavljenu trilogiju i predstavlja novi singl 'Tvoja' te njegovo video izdanje. Mangroove u plesnom ritmu uz svoj prepoznatljivi melankolični zvuk romantične klupske klasike i uz 144 jesenskih BPM-a, uz senzualnu vokalnu magiju pjevačice Željke Veverec širi ljubav uz moćne stringse i prekrasno čelo koje je za ovu pjesmu odsvirala Katarina Matković.  

Glazbu potpisuje već uhodani dvojac Starešinić - Veverec, tekst u svom melankoličnom tonu nastavlja potpisivati Željka Veverec, redizajn i aranžman Toni Starešinić, a produkciju potpisuje Zvonimir Dusper – Dus.  

- Sa svakom novom pjesmom nastojim aranžmanom zaći u neka nova glazbena polja, a u pjesmi 'Tvoja' Željkina prekrasna melodija otvorila je prostor u svemiru u kojem sam po prvi put mogao spojiti klasiku, akustični jazz trio i klupski plesni ritam – izjavio je Toni Starešinić.  

 

Videospot za pjesmu 'Tvoja' režirala je Sanja Šantak, dok David Peroš Bonnot potpisuje montažu. U spotu se, uz Tonija i Željku, pojavljuju i plesačice iz plesne skupine Hip Hop House. - Još smo omamljeni ljetnim suncem, ali lagano nas hvata gradska jesen, povratak u brzi klupski ritam, snalaženje među kišnim lokvama i romantiziranje među kestenjastim haljinama pripitomljene gradske divljine. Inspiraciju očito nije trebalo daleko tražiti – ispričala je Željka Veverec dojmove sa snimanja.  

Sa singlom „Tvoja“ grupa Mangroove ušla je u finale ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala, a pjesmu ćete uživo moći čuti 20. listopada u zagrebačkom klubu Shock Show Industry D’Katran. Do tada uživajte u spotu čiju premijeru vam donosimo na portalu Vecernji.hr.

>> Sanjivom i melodičnom pjesmom 'Sami' Mangroove najavljuju treći album

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije