Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moderni tamburaški sastav

VIDEO Premijera spota grupe Ringišpil, pogledajte "Saru"

Tamburaški sastav Ringišpil
Foto: Facebook/Ringišpil
1/4
10.02.2016.
u 19:00

Glazbu i tekst potpisuje Josip joop, a aranžman Željko Nikolin.

Tamburaški sastav Ringišpil, koji je oduševio javnost s prekrasnom pjesmom "Jesenja balada" u suradnji sa Željko Samardžiæem, pripremio je novi singl "Sara". Glazbu i tekst potpisuje Josip joop, a aranžman Željko Nikolin.

Spot su snimali i montirali Matej Èehovski i Ivan Ripiæ, a produkciju potpisuje  Studio 55. U spotu su osim tamburaša iz Ringišpila glumile Marija Grgić, Ana Grgić, Marinela Knežević, Ivona Franjkić, a spot je snimljen na raznim lokacijama u Osijeku. Spot premijerno pogledajte večeras na CMC televiziji te na portalu Vecernji.hr

TS Ringišpil nastupa na mnogobrojnim festivalima i koncertima, a iza sebe ima brojne osvojene nagrade (Bisernica Janike Balaž, Starčevačka tamburica, Tamburica fest). Više o bendu saznajte OVDJE

Pjesmu preuzmite na singlovi.crorec.hr

>> "To nisam ja" - dugoočekivani album prvijenac tamburaškog sastava koji je sve samo ne običan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije