Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimljen u Zagrebu

Premijera: Pogledajte spot za novi singl Maje Vučić 'Smijem se'

Maja Vučić spot
Foto: Promo
1/3
27.07.2014.
u 16:00

Usporedno sa sve boljim prijemom pjesme, Maja je ovih dana u Zagrebu snimila videospot u kojem je dočarala sve ono o čemu pjeva, pritom ne skidajući osmijeh s lica.

Novi singl Maje Vučić "Smijem se" bilježi sve zapaženiji airplay, a potvrda tome je i njegov ovotjedni ulazak na službenu nacionalnu listu radijskih singlova HR TOP 40.

Usporedno sa sve boljim prijemom pjesme, Maja je ovih dana u Zagrebu snimila videospot u kojem je dočarala sve ono o čemu pjeva, pritom ne skidajući osmijeh s lica. U tome su joj pomogle dvije male glumice, Lola i Gita, a njihovu zarazno dobru energiju kamerom je ovjekovječio redatelj Josip Matić, uz asistenciju Ivana Anića.

Styling potpisuje eNVy room, a za make up se pobrinula Mihaela Dodić.

Pjesma "Smijem se" govori o svim onim ženama čija snaga nadahnjuje, motivira, o svakoj koja se 'smije i kada drugi se ljute, govori i kada svi drugi šute'. Maja Vučić autorica je glazbe, za tekst je zaslužna Branka Delić, dok se za aranžman pobrinuo Dinko Janković. Producent je Predrag Martinjak P'Eggy, autor nekoliko velikih Massimovih hitova (Suze nam stale na put, Iz jednog pogleda,...).

Pjesma "Smijem se" prvi je Majin singl pod okriljem Aquarius Recordsa i ujedno najava novog studijskog albuma koji se očekuje na jesen.

 

>>Miss Universe Ivana Mišura ukrasila 'Cviće' Tomislava Bralića i klape Intrade!

Komentara 2

Avatar EU afrodita
EU afrodita
18:47 27.07.2014.

baš lijepi videospot i pjesma, komplimenti

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:03 27.07.2014.

vrlo dosadna pjesma. Medutim, zasto nigdje ne pise "placeni promotivni clanak"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije