Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filip Dizdar i Ana Perduv

Prekinuli vezu nakon 5 godina: Ušli smo u to premladi

Filip Dizdar i Ana Perduv
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
31.07.2014.
u 13:49

- 'Nismo to do sad javno objavili, ali Ana i ja nismo već tri mjeseca skupa. Nismo to gurali u medije, ali i dalje smo u super odnosima

Mladi kantautor Filip Dizdar predstavio je premijerno novu pjesmu 'Ona zna' u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Slušateljica iz Karlovca pitala ga je planira li zaprositi svoju djevojku Anu Perduv. Dizdar je tada otkrio da njihova veza pukla nakon pet godina.

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Foto. Marko Jurinec/Pixsell

- 'Nismo to do sad javno objavili, ali Ana i ja nismo već tri mjeseca skupa. Nismo to gurali u medije, ali i dalje smo u super odnosima, dugo smo bili zajedno', priznao je mladi kantautor i otkrio kako nisu prekinuli u svađi.

- Ušli smo u to dosta mladi i nekako smo zaključili da, iako smo dosad sve prolazili skupa, da dalje ide svatko svojim putem', rekao je mladi pjevač na predstavljanju nove pjesme 'Ona zna' za koju će u Zagrebu snimiti novi spot krajem kolovoza.

Komentara 1

HA
Harpoon
23:26 02.08.2014.

Nakon što sam saznao ovu pretužnu vijest o prekidu veze između nje i njega, nikako neću moći zaspati, pa ako mi šaka normabela ne pomogne, morati ću strusiti jednu "Karlovačku" granatu od 2,5 litre da bih mogao mirno spavati.Filipe, Filipe tugo moja, zašto si prekinuo vezu, tako da ja ne mogu mirno i normalno zaspati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije