Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Korijen u pijesku"

'Predivno je iskustvo snimati na mjestu na kojem se osjećaš manji od mrava'

Video "Korijen u pijesku"
Foto: Screenshot
1/6
10.02.2016.
u 17:15

Kedžo je jučer izdao i novi spot za najavljivanu pjesmu "Korijen u pijesku". Crno-bijela kreacija snimala se na kršovitoj planini "Mjesec" iznad Baške na otoku Krku

Od neiskusnog sudionika talent showa do pobjednika na prošlogodišnjem natjecanju mladih pjevača New Wave u Rusiji, glazbenik Damir Kedžo iznova pokazuje snažnu glazbenu volju i radove koji se vizualno i auditivno izdvajaju na domaćoj sceni. 

Kedžo je jučer izdao i novi spot za najavljivanu pjesmu "Korijen u pijesku". Crno-bijela kreacija snimala se na kršovitoj planini "Mjesec" iznad Baške na otoku Krku. Rođeni Riječanin, dio spota snimio je i u Trstu, za koji je vezan od djetinjstva. Novi uradak realizirao je režiser spota Mladen "Mlaggio" Đaković u suradnji s produkcijskom kućom N.O. Production Videography, a pjesmu potpisuje Kedžin suradnik Ante Pecotić.

Pogledajte kako je izgledalo snimanje prije konačnog proizvoda.

 

Za vrijeme snimanja pjevač je bio pod antibioticima, a izazovne lokacije zahtijevale su i četrdesetak minuta hoda za dobivanje kvalitetne scene.  Unatoč tome, ovaj videorezultat uspio je prikazati zamišljenu "pustoš" i u skladu je s idejom pjesme "Korijen u pijesku".

– Kakvo iskustvo je bilo snimati ovo. Hvala svima koji su pomogli u realizaciji vizije i slika koje sam imao u glavi. Plato ''Mjesec'' nad Baškom ostavio me bez daha. Predivno je iskustvo snimati na mjestu na kojem se osjećaš manji od mrava. Trst je drugi dan poslužio kao idealan kontrast – napisao je Damir na Facebook-profilu. 

Glazbenik je naglasio i želju za osvajanjem nagrade Porin, čije službene nominacije stižu 15. veljače.

Albumom "Instant", izdanim 2004. kao dio prvog hrvatskog boy-benda "Saša, Tin i Kedžo", začeo je svoje službene glazbene korake, a aktualnim radom i raznolikim nastupima dokazuje da nas očekuje još mnoštvo kvalitetnih uradaka i glazbenog razvoja kakve i zaslužuje hrvatska estrada. 

>> Talentirani glazbenik 'izbacio' novi single za pjesmu 'Korijen u pijesku'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije