Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još danas i sutra

Požurite i kupite povoljniju ulaznicu za INmusic festival do 17. travnja!

InMusic,Bloc Party
Foto: Borna Filić/PIXSELL
16.04.2014.
u 19:21

Jeftinije ulaznice po cijeni od 299 kuna u prodaji su do sutra. Od petka vrijedi nova cijena od 349 kuna

Jeftinije ulaznice za ovogodišnje deveto izdanje INmusic festivala koji će se održati 23., 24. i 25. lipnja po trenutnoj cijeni od 299 kuna bit će u prodaji samo još do četvrtka, 17. travnja!

Od 18. travnja cijena festivalskih ulaznica iznosit će 349 kuna, dok će kamperske ulaznice biti u prodaji sve do festivala po cijeni od 150 kuna.

Deveto izdanje INmusic festivala održat će se već tradicionalno na Otoku mladosti zagrebačkog Jaruna u standardnom trodnevnom izdanju, odnosno uključivat će nulti dan i dva redovna dana festivala. Nestrpljivo se iščekuju nastupi bendova kao što su The Black Keys, Pixies, MGMT, Foals, Flogging Molly, Wolfmother i mnogih drugih, no ne treba zaboraviti da će INmusic i ove godine, osim glazbenog sadržaja, predstaviti i razne dodatne sadržaje koji će tek biti najavljeni.

INmusic festival proteklih je godina primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svjetska festivala koja treba posjetiti ili američkog Huffington posta koji INmusic nazvao "Woodstockom 21. stoljeća" i uvrstio ga među 10 svjetskih festivala koje treba posjetiti, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka. Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dvije godine za redom među 50 najboljih festivala u svijetu te britanski BBC koji je objavio odličnu recenziju INmusic festivala.

Vrlo atraktivan program ovogodišnjeg INmusic festivala realiziran je zahvaljujući potpori Ožujskog piva, OTP banke i Turističke zajednice Grada Zagreba. Ulaznice za INmusic festival mogu se kupiti u Tisak Media centrima diljem Hrvatske, u Dirty Old Shopu u Zagrebu, putem Tisak Media Webshopa te službene stranice festivala inmusicfestival.com po cijeni od 299 kuna do 17. travnja. Od 18. travnja cijena festivalske ulaznice iznosit će 349 kuna.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije