Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12. i 13. lipnja

Poznati izvođači ovogodišnjeg CMC festivala u Vodicama

31.03.2015.
u 17:50

Prvi dan festivala, 12. lipnja, obilježit će veliki koncert izvođača čije ime ćemo otkriti naknadno, dok će na maloj pozornici uz klapu Godimenti nastupiti Bosutski bećari, Begini i Vranac u programu Klapa vs Tambura

Predstavljen je sedmi CMC festival Vodice 2015 koji će se održati 12. i 13. lipnja, a na njemu će nastupiti Colonia, Dalmatino, Danijela Martinović, Davor Radolfi, Dražen Zečić, Emilija Kokić, En Face, Klapa Godimenti, Igor Cukrov, Ivan Zak, Klapa Šufit, Kristina, Lana Jurčević, Lidija Bačić, Magazin, Maja Blagdan, Mejaši, Minea, Mladen Grdović & Ivana Kovač, Nives Celzijus i klapa Sveti Florijan, Opća Opasnost, Tomislav Bralić i Intrade, Tonči & Madre Badessa, Učiteljice, Vladimir Kočiš Zec & Sanja Doležal i Željko Bebek.

Sedmo izdanje festivala predstavili su direktor festivala i CMC televizije Mario Kovač, urednica CMC televizije i kreativna direktorica Croatia Recordsa Nikolina Mazalin, voditeljica CMC televizije Ana Radišić te dogradonačelnik Vodica Luka Lipić.

CMC festival je komentirao i dogradonačelnik Vodica, Luka Lipić:

 - Vidjeli smo da grad Vodice zaslužuje jedan takav festival na početku sezone. Htjeli smo kako domaće, tako i strane goste počastiti s tim festivalom i svi željno iščekujemo lipanj, istaknuo je.

Prvi dan festivala, 12. lipnja, obilježit će veliki koncert izvođača čije ime će se otkriti naknadno, dok će na maloj pozornici uz klapu Godimenti nastupiti Bosutski bećari, Begini i Vranac u programu Klapa vs Tambura.

Drugi dan, 13. lipnja, rezerviran je za revijalni CMC festival. Na glavnoj pozornici nastupit će više od dvadeset trenutno najpopularnijih imena hrvatske glazbene scene. Večer na glavnoj pozornici nastavit će se atraktivnim koncertom izvođača čije ime će također otkriti na sljedećoj konferenciji za novinare.

>> Ovoga puta svi su kandidati prošli u CMC Top 30!

Komentara 3

DI
Dika
12:10 01.04.2015.

baš je dobro vidjeti vas opet !

KA
Kamarat
20:51 31.03.2015.

pravi Fosili

ZA
zambezi
06:43 01.04.2015.

Odjednom Sanjica iskace iz svake pastete. I voditeljica i reklame i pjeva. Cudo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije