Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove skladbe

Poslušajte pjesme 64. Zagrebačkog festivala

Neno Belan
Foto: Promo
1/5
05.12.2016.
u 15:48

Pjesme nadolazećeg Zagrebačkog festivala zaplovile su radijskim eterom! Sve važnije nacionalne, regionalne i lokalne radijske i televizijske postaje predstavit će nove skladbe koje će biti izvedene na 64. Zagrebačkom festivalu, 27. siječnja 2017., uz izravan televizijski prijenos.

Pjesme možete poslušati i na službenim web stranicama Festivala – OVDJE.

Podsjetimo, novi umjetnički direktor festivala, Neno Belan, i članovi festivalskog uredništva, Ivana Vrdoljak VannaMassimo SavićNenad BorgudanMarijan Brkić i Tomislav Štengl, preslušali su rekordnih 270 pristiglih prijava i na kraju se odlučili za 22 pjesme sljedećih izvođača: AkvarelAna Androić KneževićAna OpačakAntonela DokoBang BangBelfast FoodKEDZO feat. Zsa ZsaDaria HodnikEn FaceHari RončevićIvo PerkušićJacques HoudekLovre LučinMagdalena BogićManntraMario PetrekovićMia DimšićNikolina TomljanovićNoA feat. Ivana KindlSaša LozarTedi Spalato i Zrinka Posavec.

Umjetnički direktor festivala, Neno Belan, zadovoljan je postignutim: „Moje kolege iz uredništva i ja stojimo iza odabrane 22 skladbe i smatramo da one predstavljaju presjek domaće moderne pop produkcije, idealne za Zagrebački festival. Uvjeren sam da će sve pjesme zaživjeti u radijskom eteru i imati dug život i nakon festivala“.

Pjesme 64. Zagrebačkog festivala možete poslušati ovdje, a ostale aktualnosti pratite na službenim Facebook i Twitter stranicama festivala.

Komentara 1

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
00:03 06.12.2016.

vec 64 festival a ni jedan hit...mozda propadalo ove godine napravi hit nad hitovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije