Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
retro nota

Poslušajte novu pjesmu Ivane Kindl 'Ljubav'

ivana kindl
Foto: Josip Smoljić
1/2
27.04.2015.
u 14:54

Pjesma "Ljubav" novi je singl već dobro poznatog autorskog dua – Ivane Kindl i Alena Križaja, a govori o ljubavi kao najpozitivnijoj i najiskrenijoj emociji

Nakon ovogodišnjeg nastupa na Zagrebačkom festivalu gdje je predstavila pjesmu "Sada znaš" koja je našla mjesto u srcima publike te nominacije za prestižnu nagradu Porin  u kategoriji najbolje ženske vokalne izvedbe za pjesmu "Želim više“, Ivana Kindl predstavlja novu pjesmu zaraznog plesnog ritma.

Pjesma "Ljubav" novi je singl već dobro poznatog autorskog dua – Ivane Kindl i Alena Križaja, a govori o ljubavi kao najpozitivnijoj i najiskrenijoj emociji. Ova pop pjesma plesnog ritma dobiva retro notu zbog osebujnih gitarističkih dionica, a idealna je za nadolazeće sunčane i vedre dane jer na slušatelje djeluje pozitivno; budeći energiju poziva nas da "…krojimo svijet po nama i ne sjećamo se loših dana.".

– Iako se na prvu zbog naziva pjesme može učiniti da se radi o baladi, pjesma je brzog ritma, prošarana catchy bas dionicom i orguljama. Dugogodišnji prijatelj i suradnik Vlado Mirčeta, vrsni gitarist, dao je osebujan pečat pjesmi i retro štih. Obožavam organski zvuk pjesme, pozitivu koju šalje i tjera na ples. Ljubav kao neiscrpna inspiracija tematika je pjesme, progovara o najljepšem trenutku koji osoba može osjetiti, o zaljubljivanju i osvještenju ljubavi – rekla je Ivana.

Uz Ivanu, najkvalitetniji ženski vokal hrvatske glazbene scene, u procesu snimanja sudjelovali su vrhunski glazbenici: Vlado Mirčeta (gitara), Alen Križaj (bas, gitara), Dominik Žagmešter (klavijature), Luka Maričić (bubanj) te Berko Muratović (def). Za aranžman i produkciju pjesme zaslužan je Alen Križaj.

>> Pogledajte spot za pjesmu Ivane Kindl "Sada znaš"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije