Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi album uskoro

Poslušajte novu pjesmu Hladnog piva 'Vjeruj u mene'!

hladno pivo
Foto: Nino Šolić
1/2
03.03.2015.
u 14:09

-Vjeruj u mene je pjesma o pozitivnom pristupu s kojom obično započinjemo svaku probu jer liječi umor i malodušnost, a osvježava bubnjiće- kažu dečki iz benda.

Moglo bi se reći da oko Hladnog piva posljednjih nekoliko mjeseci vlada atmosfera „zatišja pred buru“. Sada se polako nazire i zašto: nove pjesme su napisane, u fazi su poliranja a novi album samo što nije!

Tome u čast Hladno pivo je danas točno u podne, na svom Facebook Fan Pageu predstavilo novu pjesmu - Vjeruj u mene.

Riječ je o trećem singlu s albuma koji bi svjetlo dana trebao ugledati sredinom travnja i nositi naziv „Dani zatvorenih vrata“. Ovaj album ne donosi samo nove pjesme već i neke sasvim neočekivane novosti unutar Hladnog piva. Tako će album „Dani zatvorenih vrata“ biti prvo izdanje koje će Hladno pivo izdati za svoj vlastiti label – Gajba records.

-Vjeruj u mene je pjesma o pozitivnom pristupu s kojom obično započinjemo svaku probu jer liječi umor i malodušnost, a osvježava bubnjiće. Ovaj je singl ujedno i najava novog albuma koji ćemo sredinom travnja izdati sami za sebe. Tako ćemo imati izdavača s kojim ćemo biti uvijek na istoj, uvijek pozitivnoj, valnoj duljini- poručuju iz benda.

Uskoro očekujemo videospot za „Vjeruj u mene“ a dok čekamo, uživajte u pjesmi!

>>Mile Kekin: Najsretniji sam bio nakon svirke u KSET-u

>>U Hrvatskoj se situacija od kraja rata nije promijenila pa zbog djece ponekad razmišljam i o odlasku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije