Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vesela country pjesma

Poslušajte novi singl ''Vrijeme života'' grupe Pavel

Pavel
Foto: PR FOTO
1/4
30.05.2016.
u 10:54

Šest mjeseci od objave posljednjeg singla grupe Pavel ''Poslije nas'', ta je pjesma i dalje jedna od najemitiranijih u domaćem eteru.

Ipak, stigao je trenutak da Pavel izbaci novi singl! Riječ je o pjesmi ''Vrijeme života'' o kojem frontmen benda i autor pjesme Aljoša Šerić kaže:

Ovo je obična vesela country pjesma koja slavi život, recimo da govori o tome kako se neki naizgled pogrešni životni izbori, odnosno odluke koje se u datom trenutku čine promašenima, na koncu pokažu potpuno ispravnima. Štoviše, ispadne kako su djelovali blagotovorno po nas.”

Ovo je drugi singl s budućeg albuma Pavela koji će izaći početkom iduće godine. Aljoša potpisuje i produkciju pjesme, aranžman je djelo benda, dok je za miks bio zadužen Srđan Sekulović Skansi.

Dok čekamo videospot, lyric video pogledajte ovdje:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije