Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravko Čolić

"Poslat ću joj slike svoje gdje se vide Istra, Pula..." i Opatija

zdravko čolić
Foto: Ivor Mažar
1/4
28.07.2015.
u 13:40

Opatijski koncert posljednja je hrvatska postaja 'Vatre i baruta' prije velikog koncerta u Spaladium Areni 16. listopada.

Ove subote Zdravko Čolić iz Opatije je poslao najljepše slike – slike ispunjene opatijske Ljetne pozornice koja zajedno s njim uživa u pjesmama koje vraćaju u mladost, mirišu na stare ljubavi i sjećaju na staro društvo, ali i hitovima koji dižu ruke u zrak i donose osmijeh na lice.

Kiša je cijeli dan prijetila večeri – no izvukli smo se! Koncert je otvorila 'Produži dalje', ali, kao za inat, svi su se približili pozornici želeći priči Čoli sasvim blizu.

-Dobra večer Opatija, dobra večer Opatijska rivijera, dobra večer svima koji su došli iz drugih krajeva! – pozdravio je Zdravko Čolić grad u kojem je sve počelo i vjernu opatijsku publiku kojoj je, kroz sve ove godine, zaista postao domaćin, a ne gost. Sve samo ne običan, Čola je svoju publiku poveo na putovanje koje je trajalo više od tri i pol sata, putovanje kroz emocije koje su proživljavali svi uz njegove bezvremenske pjesme. 

Balade, šlageri, hitovi, nove i stare pjesme – 'Mađarica', 'Javi se', 'Zar se nismo shvatili', 'Vatra i barut', 'Jedna zima sa Kristinom' koja je posebno oduševila publiku i neizostavna 'Ti si mi u krvi' – pronašle su svoje mjesto i na ovom koncertu. Neiscrpne energije i karizme, praćen odlično raspoloženim bendom i plesačima, koncertom, kako je rekao, “od srca, za nas i za vas”, Zdravko Čolić iznova je potvrdio što smo svi već znali – da mu na ovim prostorima nema ravnoga. Ovu glazbenu noć još jednom je i s lakoćom pretvorio u noć za pamćenje – noć koje će se još dugo sjećati i on i njegova Opatija.

Opatijski koncert posljednja je hrvatska postaja 'Vatre i baruta' prije velikog koncerta u Spaladium Areni 16. listopada. Prodaja ulaznica za splitski jesenski spektakl počela je 1. lipnja i ponovno ruši sve rekorde! Ulaznice po promotivnim cijenama dostupne su kroz sustav Eventima i na www.eventim.hr i zato požurite po svoje primjerke jer, nakon maestralnog koncerta u rasprodanoj Areni Zagreb, majstor velikih pozornica jedva čeka stati pred splitsku publiku!

>>Pomahnitala obožavateljica zaprijetila Čoliću: 'Ako mi ne odgovoriš, ubit ću te, ne šalim se!'

>>Zapjevao u autobusu hit Zdravka Čolića, a ono što su učinili ostali putnici ostavit će vas bez teksta

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
19:29 28.07.2015.

svaki zabavljač sa istoka koji gostuje na Kvarneru i Istri ima puno gledalište jer je došao među svoje

Avatar Krajsnik
Krajsnik
04:00 30.07.2015.

veci je Cola Bosanac od mnogih ovih samoproglasenih, kao onaj jado Dino Merlin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije