Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mladi i popularni

Pop-tamburaši Posegane snimili spot za treći sing

Posegana,tamburaši
Foto: PR
1/7
28.07.2014.
u 16:53

Pjesma je djelo požeškog autorskog dvojca Zvjezdana Marjanovića i Damjana Pirovića, koji su napisali glazbu na tekst još jednog Požežanina Tomislava Mršića

Mladi i sve popularniji tamburaši ''Posegana“ iz Požege, nakon uspjeha sa pjesmama ''Doživotno tvoj“ i ''Ljubav to smo mi“, snimili su svoj treći video uradak za pjesmu ''Znaš li da te volim“ kojom će se ove godine predstaviti na Aurea festu početkom rujna u svome gradu Požegi.  

Pjesma je djelo požeškog autorskog dvojca Zvjezdana Marjanovića i Damjana Pirovića, koji su napisali glazbu na tekst još jednog Požežanina Tomislava Mršića. Za video uradak te pjesme zaslužna je ekipa iz Gamma video studija iz Nove Gradiške. Spot je nastao na scenarij Gorana Conjara, koji se pobrinuo i za kameru, montažu i režiju.

- Spot odiše vedrinom i veseljem, što nam je i bio cilj - asocirati slušatelje i gledatelje na lijepe stvari, da se bar nakratko odvoje od svakodnevnih briga kaže basista ''Posegane“ Josip Ralašić, te se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način sudjelovali u snimanju spota. Spot je premijerno prikazan u programu CMC televiziji, a bit će dostupan i na YouTube kanalu ovog sastava koji njeguje suvremeni tamburaški izričaj popularno nazvan pop-tambura.

>>Požeški tamburaši “ Posegana“ u „Croatia recordsu“

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije