Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČAN DOKAZ

Na gaćicama pronašli DNK serijskog ubojice? Hoće li njemačka policija riješiti ubojstvo srpske pjevačice

Jelena Marjanović
Foto: Facebook
1/3
23.03.2017.
u 13:21

– Trenutačno je najviše sumnjiv vozač koji je na dan ubojstva pjevačice išao iz Turske u Austriju i Njemačku.

Mediji u Srbiji danas pišu kako je policija na tragu rješenja ubojstva pjevačice Jelene Marjanović koja je svirepo ubijena prije skoro godinu dana nakon što je otišla trčati nasipom u beogradskom predgrađu Borča. Ubojica je navodno, piše Kurir, blizak ubijenoj Jeleni, a policija će ga uskoro uhititi, baš kao i dvojicu njegovih pomagača. Ključan dokaz je uzorak DNK pronađen na tangama ubijene Jelene, kazao je izvor za Kurir.

Alo piše kako bi Jelena mogla biti žrtva serijskog ubojice, i to vozača kamiona iz inozemstva koji je redovito prolazio kroz Srbiju.

– Trenutačno je najviše sumnjiv vozač koji je na dan ubojstva pjevačice išao iz Turske u Austriju i Njemačku. Sumnja se da je on vidio Jelenu kako trči pokraj rijeke, a onda ju je izudarao po glavi i tijelo bacio u kanal ispod nasipa u borčanskom naselju Crvenka.  Izdana je zapovijed da se provjere svi kamioni koji su 2. travnja prošle godine prošli kroz Srbiju. Međunarodnoj policiji poslani su svi mogući dokazi – od pločica kamiona koji su 2. travnja prošli Srbijom do videosnimki s graničnih prijelaza – piše Alo.

Policiju krvavi „rukopis” Jelenina ubojice strašno podsjeća na ubojicu koji je ranije ubijao djevojke u Njemačkoj i Austriji.

– Zamolili su nas da im pošaljemo što prije sve dokaze koje imamo. Sumnja se da ubojica trenutačno živi u Njemačkoj. Njima je bila sumnjiva nerazjašnjena smrt pjevačice pa misle da bi iza ovog ubojstva mogao biti isti serijski ubojica – rekao je izvor za Alo.

>>Policija našla tragove ubojice srpske pjevačice

Ključne riječi

Komentara 1

CR
CROat1488
13:52 23.03.2017.

Kog boli briga za tu vijest, nas u Hrvatskoj sigurno ne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije