Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biodinamička ljubav

Pogledajte spot za singl 'Srce ne laže' Divljih jagoda

divlje jagode
Foto: PR FOTO
24.10.2014.
u 14:22

Autor pjesme je gitarist Zele Lipovača koji za pjesmu kaže: - Nastala je odavno, a moja je želja bila da konačno, nakon toliko godina na albumu imam pjesmu koja ima veze sa bluesom i da sa onom publikom koja me prvenstveno vidi kao gitaristu podijelim nekoliko minuta iskrenih emocija'...

'Srce ne laže' naziv je novog singla Divljih jagoda s njihovog albuma Biodinamička ljubav.

Autor pjesme je gitarist Zele Lipovača koji za pjesmu kaže: - Nastala je odavno, a moja je želja bila da konačno, nakon toliko godina na albumu imam pjesmu koja ima veze sa  bluesom i da sa onom publikom koja me prvenstveno vidi kao gitaristu podijelim nekoliko minuta iskrenih emocija', a o suradnji s Vladimirom Kmoničekom kaže: 'Za suradnju s Vladimirom Kmoničekom sam se odlučio kada sam ga čuo kako pjeva. Dolazi iz Osijeka i nikada se profesionalno nije bavio glazbom, pa je iz tog razloga publici nepoznat. Jedini razlog zašto sam ga zvao da otpjeva pjesmu je njegov izuzetan vokal.'

S albuma Biodinamička ljubav koji su Divlje jagode izbacile krajem prošle godine u eter su kao singlovi puštene pjesme: 'Ne, nisam ja', 'Samo da znaš', 'Kad te netko spomene', 'Ti bez riječi znaš'. "Biodinamička ljubav" njihov je jubilarni deseti studijski album, odnosno dvanaesti ako pribrajamo izdanja na engleskom jeziku, a također, od posljednjeg studijskog albuma 'Od neba do neba' prošlo je točno deset godina! Puni snage, kreativne i sviračke energije Divlje Jagode u albumu "Biodinamička ljubav" nude strast, žestinu, osjećaje, energiju, emocije, magiju i unikatnu virtuoznost svojstvenu osnivaču 'Jagoda', gitaristi Zeli Lipovači, koji svakim novim albumom Jagoda ide naprijed i donosi nove trendove smjernica rock glazbe na ovim prostorima.

>>Devetogodišnji Jadran Mihelčić rođen je za pozornicu, hvali ga i Metallica

>>"Kuda idu divlje svinje" najbolja serija bivše Jugoslavije

Komentara 1

BA
baniček
20:19 24.10.2014.

ovo zvuči ko gary moor iz 1989, ništa novo, a Zele nažalost i dalje ima jak ego i želi bit u prvom planu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije