Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Pogledajte spot Sinova ravnice za pjesmu 'Žena boginja'!

Sinovi ravnice
Foto: Promo foto National Geographic
1/6
27.02.2015.
u 09:00

U spotu se uz Sinove ravnice pojavljuje i Martina Stjepanović, mlada glumica gradskog kazališta Joza Ivakić.

Pjesmu „Žena boginja“ koju su Sinovi ravnice predstavili početkom ovog mjeseca i koja se već u prvom tjednu od izlaska našla na visokom mjestu na IHG listi najslušanijih singlova, dobila je svoje video izdanje.

Spot je sniman na dvije lokacije; dio spota sniman je u Gradskom kazalištu Joza Ivakić u Vinkovcima, a drugi dio sniman je u starom dvorcu Khuen-Belan u Nuštru.
Redateljske palice se i ovaj put prihvatio Darko Bušnja dok mu je asistent po prvi put bio Vladimir Andrić. Za make up na setu pobrinula se Ivana Bušnja.

-Po meni je savršena žena ona koja zrači toplinom, dobrotom, a u samoj pjesmi žena boginja je mlada djevojka koja svojom ljepotom toliko očara muškarca da on doslovno umire za njom– pjesmu je opisao frontmen benda Marijan Novoselac.

U spotu se uz Sinove ravnice pojavljuje i Martina Stjepanović, mlada glumica gradskog kazališta Joza Ivakić.

-Snimanje ovog spota za mene je bio veliki izazov. Radnja se događa u jednom prekrasnom dvorcu u Nuštru i mislim da je to pridonijelo atmosferi koju smo željeli postići. Ekipa je zaista bila sjajna, vrlo profesionalna, atmosfera je bila vrlo ugodna. Kada sam došla, odmah sam otišla pogledati dvorac u kojem ćemo snimati. Tamo je bilo i više nego hladno, ali su se dečki potrudili da devastiranom dvorcu usred zime vratimo dašak proljeća. Rezultat su dobra suradnja, nova poznanstva i nadam se dobar projekt– rekla je Martina Stjepanović

Kako je bilo na snimanju spota otkrio je Igor Rojka:-Odlična ekipa, malo hladnoće koja nas je držala budnima, suradnica Martina koja je odlično odradila svoj dio, naravno s našim Marijanom. Ocjena za realizaciju i atmosferu na setu je čista petica.

Glazbu i aranžman pjesme, kao i do sada potpisuje Boris Đurđević, a tekst je napisala Valerija Đurđević. Da su izvrstan tandem pokazali su već i prije jer su autori gotovo svih hitova Sinova ravnice.

-Valerija i Boris jako dobro zajedno funkcioniraju i odlično se snalaze, što su i pokazali u zadnjih  10-ak pjesama. Oboje su profesionalci, a zajedno su definitivno dobitna kombinacija, posebno za nas – složni su u bendu.

>>Poslušajte kako zvuči 'Žena boginja' u novoj pjesmi Sinova ravnice!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije