Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugačije izdanje

Severina nakon što je pogledala svoj video: Zatvarala sam oči od srama

Severina
Foto: Instagram/Severina
1/10
27.09.2016.
u 12:05

Pogledajte kako je devedestih popularna pjevačica žarila i palila estradom, ali i koliko su se njezini nastupi i glazba promijenili

Kraljica estrade Severina na službenom Facebook-profilu obratila se obožavateljima i s njima podijelila svoj koncert iz 1993. Tada je u nešto drukčijem izdanju nastupala u zagrebačkom Domu Sportova, a njezini obožavatelji jednako su vjerno pjevali poznate hitove. 

– Priznajem, gledajući ga, smijao mi se brk, malo sam zatvarala oči od srama, ali većinu vremena sam se divila hrabrosti. Pao mi je na pamet citat iz Smogovaca: ''Oni su mali, ali su veliki, odnosno, hoću reći, nisu više mali, ali su dosta veliki da ne budu mali'' – napisala je Splićanka. 

Pogledajte kako je devedesetih popularna pjevačica žarila i palila estradom, ali i koliko su se njezini nastupi i glazba promijenili.

 

>> Severina i Igor Kojić proslavili godišnjicu braka

Ključne riječi

Komentara 10

FR
fred70
12:24 27.09.2016.

ima ona drugi video, radi kojeg bi morala zatvarati oci od srama....

LI
livoguza2
15:26 27.09.2016.

0! Čini se da je sponzoruša upala u financijsku krizu pa bi se love htjela domoći prodajom onoga drugog videa pa je ovaj postavila kao mamac za onaj kojega se ne srami. Zanimljivo je da je ovaj reklamni uradak potpisao Večernji.hr. Lp.

DU
Deleted user
18:09 27.09.2016.

napisah prije nešto o njenom dokumentarcu ali očito to adminu i večernjem ne leži pa brišu bez razloga.....mislim da će i ovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije