Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Pogledajte novi videospot Džentlmena za pjesmu 'Dnevnik tuge'!

džentlmeni
Foto: Screenshot
1/2
06.05.2015.
u 19:00

Odlični Džentlmeni ovoga se puta predstavljaju laganicom koju je napisao bard tamburaške glazbe Krešimir Stipa Bogutovac, dok su aranžman raspisali Darko Čuvidić i Željko Nikolin.

Jedan od najpopularnijih tamburaških sastava posljednjih pet godina, Džentlmeni iz Osijeka, objavili su novi singl i spot “Dnevnik tuge”.

Odlični Džentlmeni ovoga se puta predstavljaju laganicom koju je napisao bard tamburaške glazbe Krešimir Stipa Bogutovac, dok su aranžman raspisali Darko Čuvidić i Željko Nikolin.

 “I svaki dan s njom završi, i baš svaki dan srce se potroši i svaku noć dnevnik tuge pišem ja, a ova pjesma tiha samo je jedna stranica...”

 Džentlmeni su prvi album “Imala je drugi plan” objavili 2010. godine, a otad nižu samo velike hitove koji će se naći na njihovu novom albumu u nakladi Croatia Recordsa.

Godine 2011. objavili su “Ružicu” i “Vrati mi se”, osvojili treću nagradu na festivalu u Požegi, a godinu dana poslije na istom festivalu pjevali su “Jedina ljubav moja” koja je poslije osvojila drugo mjesto na festivalu.Nakon toga, 2013. pokrenuli su novi val klapsko-tamburaških suradnji s pjesmom “Zagrlimo se k'o braća” i klapom Godimenti, nastupili su na CMC festivalu u Vodicama na kojem će i ove godine svirati u programu “Klapa vs Tambura”. Tu su godinu obilježili singlom “Nije meni ljubav suđena”, a prošlu singlom “Stotine tuga popio”.

 Više informacija o Džentlmenima pronađite na Facebook stranici.

>>Džentlmeni ulaze u CMC Top 30 – nacionalne top-ljestvice

>>Najslušaniji Bosutski bećari, Džentlmeni, te Škoro i Spalato

Komentara 1

Avatar patkovic
patkovic
17:02 07.05.2015.

bezlična splačina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije