Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sniman u zagrebačkom klubu

Pogledajte novi spot Darije Hodnik 'Pristajem na sve'

 Daria Hodnik
22.07.2016.
u 15:54

Spot za pjesmu "Pristajem na sve" snimao je u zagrebačkom klubu Booze And Blues, Darijin prijatelj, redatelj Tomislav Pović, u produkciji Tonfilma.

Izvrsna Daria Hodnik nedavno je predstavila novi singl, pjesmu "Pristajem na sve" za koju tekst potpisuje Darko Bakić, a glazbu Bakić i Marijan Brkić.

Producent je Miroslav Lesić Lesique, a osim u Hrvatskoj, pjesma je imala i regionalnu premijeru u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Srbiji i Sloveniji.

Spot za pjesmu "Pristajem na sve" snimao je u zagrebačkom klubu Booze And Blues, Darijin prijatelj, redatelj Tomislav Pović, u produkciji Tonfilma.

O samom snimanju, Daria je rekla: "Prvi put surađujem s Tomislavom Povićem, kojega u stvari poznajem dugi niz godina, ali evo, po prvi puta u suradnji nas je spojio autor pjesme Darko Bakić, i na tome sam mu neizmjerno zahvalna. Pović je veliki profesionalac i odmah je imao jasnu viziju spota i cijeloga vizualnog identiteta pjesme, kojime smo iznimno zadovoljni. U spotu su glazbenici koji su i svirali samu pjesmu, tako da mi je  drago da sam stala bok uz bok s Dadom Marinkovićem, Miroslavom Lesićem i Alenom Svetopetrićem. Dočarali smo pravu atmosferu "live svirke" i jedva čekam da pjesmu zaista i zasviramo, kako smo u samome spotu i zamislili. Cjelokupan imidž i cvijet u kosi, svojevrstan je homagge mojoj omiljenoj pjevačici Billie Holiday." .

Ključne riječi

Komentara 4

NA
Namcor
21:32 23.07.2016.

Darija je veca pjevacica od svih koje nazivamo pjevacicama...Severina,Rozga,Lana,bas sve-mogu gutati njenu prasinu. Kao prateci vokal je popravljala njihove glasovne nemogucnosti i cinila da uzivo zvuce barem donekle slusljivo. Zdravko Colic za nju kaze da je najnaj prateci vokal u "regionu". Lijepa,simpaticna,talentirana...Zelim joj svu srecu!!!

RI
rikavac
16:07 22.07.2016.

Koje sad ova novopecena pjevacica i sta u stvari pjeva? Novi spot? Koje su joj druge pjesma? Vecernji pises o nekim nebitnim a naj manje poznatim osobama.

OK
okvarbudovič
23:01 22.07.2016.

ovonje nova nadona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije