Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sasvim obična djevojka

Pogledajte kako je Jelena Rozga izgledala prije 20 godina

Jelena Rozga
Foto: PR FOTO
1/3
23.01.2015.
u 13:40

Na prvo ozbiljnije glazbeno natjecanje Jelena Rozga prijavila se sa 17 godina. Tada je, za razliku od danas, publiku osvajala samo glasom.

Jelena Rozga danas slovi za jednu od najseksipilnijih pjevačica domaće estrade. Ipak prije 20 godina kada je se tek probijala na glazbenu scenu bila je sasvim obična djevojka čemu svjedoči i snimka stara 20 godina koja je osvanula na YouTubeu.

Na jednom od svojih prvih glazbenih natjecanja 'Zvuci Jadrana' Jelena je osvojila nagradu za najbolju interpretaciju otpjevavši pjesmu grupe Magazin 'Ti si želja mog života'.

Za razliku od danas, publiku je tada osvajala samo svojim glasnom. Zaštitni znak bila joj je duga plava kosa, a osim kose u potpunosti se promijenio i Jelenin stil odijevanja.

Kako je Rozga izgledala (i pjevala) prije 20 godina otkrijte u videu!

>>Ovako je Lidija Bačić izgledala sa 15 godina

>>Poput tsunamija, evo kako će vas pomesti atraktivna Jelena Rozga

Komentara 5

SA
samoborka
15:32 23.01.2015.

Točnije bi bilo napisati;" evo kako je Rozga izgledala prije 20 godina dok je još bila prenezanimljiva novinarima da posvete vremena za fotošopiranje njenih fotografija za razliku od danas".

AP
andre.pisacic.7
20:57 23.01.2015.

Kao "Divota od Rozge"? Stavili ste snimku,koju nitko nemoze vidjeti,da se nebi vidila ljepota ovoga kostura "Zenskog" uzas Boziji!!!!

CA
carla9891
14:25 03.02.2015.

Rozga barem zna pjevat za razliku od drugih hrvatskih ojevačica . Istina , neke odjevne kombinacije ne odgovaraju njezinim godinama .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije