Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neoprezno pretjecanje

Pobjednik X Factora Amel Ćurić ozlijeđen u prometnoj nesreći

Amel Ćurić
Foto: X Factor Adria
1/5
28.07.2015.
u 08:25

U nesreći je sudjelovao i potpredsjednik Republike Srpske i član predsjedništva Stranke demokratske akcije Ramiz Salkić, odnosno vozač Č. P. koji je bio u njegovoj pratnji i koji je, prema tvrdnjama očevidaca, skrivio nesreću.

Ovogodišnji pobjednik regionalnog glazbenog natjecanja 'X Factor Adria' Amel Ćurić lakše je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 21:10 sati u mjestu Bijeliš kod Olova u Bosni i Hercegovini, doznaje Dnevni Avaz.

U nesreći je sudjelovao i potpredsjednik Republike Srpske i član predsjedništva Stranke demokratske akcije Ramiz Salkić, odnosno vozač Č.P., koji je bio u njegovoj pratnji.

Nakon nesreće Amel je tek kratko kazao da je dobio lakše ozlijede ne želeći otkrivati ništa više.

U policiji su potvrdili da je Ćurić upravljao BMW-om te da su se osim njega u automobilu nalazile još dvije osobe, točnije njegova djevojka Jelena Čabarkapa i njezina sestra P. M. koja je u nesreći zadobila teške tjelesne ozljede pa je nakon pregleda u Domu zdravlja Olovo prebačena u Univerzitetski klinički centar u Sarajevu.

Iako policija nije htjela davati nikakve izjave, Avaz piše da je do prometne nesreće došlo nakon što je vozač u Salkićevoj pratnji Passatom htio preteći kolonu vozila te je direktno udario u prednji lijevi dio Ćurićeva BMW-a. Salkić se nalazio u drugom automobilu koji je vozio iza Passata.  Nakon nesreće izišao je iz automobila, pogledao što se dogodilo, nakon čega se se vratio u svoj automobil i nastavio put, tvrde očevidci.

>>Amel Ćurić potpisao diskografski ugovor za Menart! Uskoro prva pjesma i koncert u Zagrebu!

>>Amel Ćurić nakon pobjede: Ne želim čekati, želim odmah snimiti album

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije