Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaki dan u teretani

Pjevačica se pohvalila zavidnom linijom: Bez odricanja i znoja nema trbušnjaka

Pamela Ramljak
Foto: Facebook
04.10.2015.
u 16:54

Popularni pjevač ove godine slavi 20 godina karijere, 
a obljetnicu će proslaviti na dva koncerta u Lisinskom. 
Otkriva nam što je sve naučio, ali i kako zamišlja mirovinu

Pjevačica i bivša članica grupe Feminnem Pamela Ramljak (35) pohvalila se na svom Facebook profilu zavidnom linijom, koju je izgradila svakodnevnim treningom u teretani.

Pamela na fotografiji pozira sa svojom trenericom, a uz sliku je napisala kako trbušnjaka nema bez odricanja i dobrog znoja.

Pjevačica je u kratkom vremenu "zaradila" više od 200 lajkova, a na liniji su joj čestitale i kolegice Danijela Večerinović te Žanamari Perčić, koja je napisala kako bi i ona u teretanu, ali ne može zbog kćerkice Gabi.

>> Pamela Ramljak: Sigurno ću igrati malo i na kartu seksipila

Komentara 11

SA
samoborka
17:51 04.10.2015.

I ja bih u teretanu. Ali sam sprijecena. Ponajvise lijenoscu.

QW
qwertz
19:36 04.10.2015.

Daleko od toga da nije nabildala trbušnjake - poanta je da meni takvi trbušnjaci na ženi izgledaju, sorry, al odvratno. Da se razumijemo, ja idem u teretanu i izgledam da žene sline kad skinem majicu, al ne bi da mi cura ima slično tijelo (glede mišića, naravno) ni u snu, žene trebaju znat stati u jednom trenutku, a ne da ima trbušnjake ko muškarci. Sorry al to se samo gayevima svidja ovakvo tijelo. Ne trebas bit debela, al brate daj malo masti nabaci na taj trbuh...

AL
Axel_Lund
18:19 04.10.2015.

Degutantno izgledaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije