Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruki standardi

Zašto Ljupka Gojić može, a Jelena Rozga ne može?

Jelena Rozga i Ljupka Gojić mikić
Foto: Instagram
1/3
24.03.2015.
u 17:00

Internet je "poludio" zbog Rozgina izbora obuće

Kad je Jelena Rozga dobila Porina za hit godine jer je "rasturila" s Bižuterijom, nije plakala od sreće već zato što su je kolege s estrade gledali s prijezirom.

Kad Thompson osvoji istu nagradu, nikome ništa.

Kad je Jelena Rozga obula skupocjene Saint Laurent šljokičaste čizmice (cijene oko 8000 kuna, op.a.) drečavo ružičaste boje, prozvali su je zbog modnog neukusa. A kad se u njima fotografira Ljupka Gojić Mikić, svi se dive njezinu istančanom modom stilu.

Dvostruki standardi idu nam na živce.

Mani se loših cipela, život je kratkog vijeka, komentar je stanovite Maje koja, očito, nema pametnijeg posla nego kritizirati izbor obuće omiljene pjevačice, a njezino mišljenje nije usamljeno. Kad je pak dizajnerica Ljupka Gojić Mikić u pitanju, zločestih komentara nije bilo.

I nije ovo prvi put kad je svekolika javnost, pogotovo na društvenim mrežama na kojima je lakše blebnuti nego kritizirati nekoga licem u lice, pokazala puninu svoga licemjerja.

Sjetit ćemo se najsvježijeg primjera s dobitnicom Kiklopa Nives Celzijus koja će sljedeći tjedan održati koncert u Lisinskom.

Zašto Ljupka Gojić može, a Jelena Rozga ne može? Pitanje je to za milijun kuna.

>>Milan Popović i Jelena Rozga priču o vezi smatraju apsurdnom

>>Pogledajte kako je Jelena Rozga izgledala prije 20 godina

 
 

Mila 📷

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

Komentara 7

Avatar baracuda
baracuda
08:10 25.03.2015.

Zato jer su žene uvijek ljubomorne jedna na drugu. One bi prigovorile i Bogu da ima predučku bradu.

PA
Paton
18:50 24.03.2015.

zato sto su ove u splitu i ne stoje u splitu jednostavan standard

Avatar Maslina
Maslina
22:36 24.03.2015.

Ljupka se oduvik u poslu i javnosti predstavljala tim imenom,nikad ka Ljubica i to nema veze sa novinarkom. A onog ko ima 8000 kn za cipele triba bi bolit kukuruz za to sta drugi misle.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije